Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Κολλητηλίκια Ντούλε - Σπαχίου ?



Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στην αλβανική βουλή η ψηφοφορία για την σύσταση ανακριτικής επιτροπής για τη διερεύνηση της δραστηριότητας του Αντιπρόεδρου του Συμβουλίου Επικρατείας,Kreshnik Spahiu. Η πρόταση των 33 βουλευτών του ΔΚ, υπερψηφίστηκε από τους 73 βουλευτής της δεξιάς συμμαχίας, ενώ ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ και βουλευτής της Περιφέρειας Αυλώνας κ. Βαγγέλης Ντούλες προτίμησε να ένωσε τη δική του ψήφο με τους 57 της αντιπολίτευσης.


Σε μία χρονική περίοδο που υπάρχει έντονη κινητικότητα για την ένωση των πολιτικών δυνάμεων του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, για να αντιμετωπιστεί η αυξανόμενη προκλητικότητα του αλβανικού εθνικισμού, ο κ. Ντούλες τους αιφνιδιάζει όλους, αφού δε λέει να ξεκολλήσει από τα συμφέροντα της δικής του συμμαχίας. Επιτέλους ας μας πει τι τον ενώνει με τον υπερεθνικιστή Έντι Ράμα, ο οποίος την άλλη βδομάδα θα βρεθεί στο Πρέσεβο για να ξεδιπλώσει το όραμα της Μεγάλης Αλβανίας!; Τι τον ενώνει με το Σπαχίου, ο οποίος στρέφεται ευθέως κατά των συμφερόντων της ΕΕΜ; Εάν το θέμα «Spahiu» που ασφαλώς έχει και πολιτική σκοπιμότητα από το Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανίας και ο κ. Ντούλες δεν θέλει να το συνδυάσει με την μειονότητα και με τα συμφέροντα του Ελληνισμού γενικότερα, τότε αναρωτιόμαστε τι σχέση έχει η δραστηριότητα του υπερεθνικιστή Spahiu με το ευρωπαϊκό όραμα της Αλβανίας που ευαγγελίζεται;


borioipirotis


Σχόλιο Χίμαιρας : To άρθρο αυτό εξαφανίστηκε λίγο μετά το άρθρο τουderopoli.com . Ο βορειοηπειρώτης κατάλαβε τη γκάφα του και επανόρθωσε. Έβγαλε και διευκρίνηση για το άρθρο, θα το βρείτε εδώ.
http://ximara.blogspot.com/2012/01/blog-post_9778.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου