Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Βορειοηπειρώτης Υποψήφιος που ξεχάσαμε!



Ακολουθεί το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Τσάκα που κατέβαινε υποψήφιος με την με τον συνδυασμό "Δημιουργία Ξανά"


ΤΣΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -Υποψηφιος Βουλευτής Α' Πειραιά



Ο Κων/νος Τσάκας γεννήθηκε πριν από τρεις δεκαετίες στην Άνω Επισκοπή της Β. Ηπείρου. Εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στην Αθήνα σε ηλικία 9 ετών. Αποφοίτησε από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας και το 2000 συνέχισε τις σπουδές του στο τμήμα Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών - ΑΣΟΕΕ.



Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Κοκκάρι της Σάμου.


Αμέσως μετά εργάστηκε σε ελληνικές αλλά και σε πολυεθνικές εταιρίες στον τομέα του μάρκετινγκ και της διαφήμισης και πολύ αργότερα ίδρυσε την δική του εταιρία επικοινωνίας, PlusValue. Σήμερα δουλεύει σε γενική εμπορική διεύθυνση μεγάλης εταιρίας της ΝΑ Ευρώπης στον τομέα των τιμολογίων και του μάρκετινγκ.


Παράλληλα με την εργασία του ασχολήθηκε ενεργά με την στήριξηφιλανθρωπικών οργανώσεων αλληλεγγύης και από το 2007 εργάστηκε και ως διευθυντής της HumanAid.


Το 2009 συμμετείχε σε πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης του πανεπιστημίου του Harvard με τίτλο: Strategic Managementfor Leaders of Non-Governmental Organizations βελτιώνοντας τις γνώσεις του στην διοίκηση Μη-Κυβερνητικών και Μη-Κρατικών Οργανισμών.


Το 2011 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστήμιου με ειδίκευση στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία.


Δεν είχε στο παρελθόν καμία κομματική δραστηριότητα, ούτε ως φοιτητής ούτε ως μέλος-στέλεχος ούτε ως υποψήφιος σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία και θα παρέμενε έτσι αν δεν υπήρχε η ελπίδα και ο ορίζοντας νοήματος που λέγεται: Δημιουργία, Ξανά!











http://ktsakas.blogspot.com/



ραδιο ηπειροσ ηπειρος gate ράδιο ήπειρος ηπειρος νεα ηπειροσ νεα
βορειος ηπειρος ήπειρος palace χαρτης ηπειρος ηπειρος χαρτης βορεια ηπειρος βορειο ηπειρος
ηπειρος tv νεα απο την ηπειρο epirus ραδιο ηπειροσ ράδιο ηπειρος ipiros palace 
vorio ipiros βορεια ηπειρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου