Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΕΑΔ υποδέχτηκε τους μελλοντικούς μας επιστήμονες | Πρωτότυπη δράση της Νεολαίας ΚΕΑΔ

Βροντερό παρόν έδωσε η Νεολαία ΚΕΑΔ στις εξετάσεις των ομογενών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Βαρβακείο Σχολή στο Π. Ψυχικό την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, όπου εξετάστηκαν οι υποψήφιοι στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Τα τραπεζάκια της Νεολαίας ήταν παρόν καθ’όλη τη διάρκεια της εξέτασης, με πλούσιο υλικό για το νέο Βορειοηπειρώτη φοιτητή. Η Νεολαία ΚΕΑΔ βρέθηκε δίπλα στους μελλοντικούς μας επιστήμονες, μοιράζοντας συμβολικά στυλό και έναν πρωτότυπο ΟΔΗΓΟ Στέγασης / Εστιών. Πάνω από 300 Οδηγοί Στέγασης διανεμήθηκαν στους νέους. Παράλληλα, δεύτερο κλιμάκιο της Νεολαίας διένειμε ΟΔΗΓΟΥΣ και στο δεύτερο εξεταστικό κέντρο 1ο ΓΕΛ Ν.Ψυχικού, όπου συμμετείχε το υπόλοιπο των υποψηφίων (Μ - Ω).

Η Νεολαία από την έναρξη των δραστηριοτήτων της ήταν και θα είναι δίπλα στον νέο φοιτητή. Είμαστε συγκινημένοι με την θερμότητα που μας αγκάλιασαν τόσο οι νέοι εξεταζόμενοι Βορειοηπειρώτες όσο και οι λοιποί ομογενείς, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και για μας, μιας και για πρώτη φορά μια νεολαία έκανε τέτοια μορφή δράσης. Ευχαριστούμε τους νέους που μοιράστηκαν τους προβληματισμούς και τα όνειρά τους μαζί μας. Από τις 2:00μμ μέχρι τις 6:30μμ, από πριν την έναρξη μέχρι τη λήξη της εξέτασης, το πανό της Νεολαίας ΚΕΑΔ, τα φυλλάδια, οι αφίσες και οι νέοι κοσμούσαν την είσοδο της Σχολής.

Σας ευχόμαστε καλά αποτελέσματα, εσείς αποτελείτε τον ανθό και το μέλλον του τόπου μας, η Νεολαία ΚΕΑΔ δεσμεύεται να είναι δίπλα σας καθ' όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής σας ζωή. 
ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΕΑΔ - ΔΡΑΣΗ 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου