Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα on-line υπηρεσία ταξιδιωτικής πληροφόρησης συμβάλλει στην προώθηση του τουρισμού στα Βαλκάνια


Αθήνα , 21 Σεπτεμβρίου 2010, Το Balkans Travel Guru  http://www.balkanstravelguru.com . ανακοίνωσε σήμερα την επιτυχή έναρξη λειτουργίας της ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίας ταξιδιωτικών οδηγιών του για τα Βαλκάνια, στην  Ιστοσελίδα : Balkanstravelguru.com  http://www.balkanstravelguru.com .


Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες στα Βαλκάνια με το πού να πάνε, τι να κάνουν , πού θα βρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ζητούν και το τι πρέπει να ξέρουν για κάθε χώρα στα Βαλκάνια . Είτε πρόκειται για τον προγραμματισμό πριν από το ταξίδι σας , ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, το Balkans Travel Guru  http://www.balkanstravelguru.com έχει τις αναγκαίες πληροφορίες για να κάνουν το ταξίδι σας πιο εύκολο .
Ο τουρισμός έχει μειωθεί δραστικά σε όλα τα Βαλκάνια . Οι ειδικοί πιστεύουν ότι ένας καλά ενημερωμένος ταξιδιώτης είναι ένας ταξιδιώτης που θα επιστρέψει στον προορισμό που επισκέφτηκε. To Balkans Travel Guru δεν είναι πρακτορείο ταξιδιών , αλλά και μια πηγή πληροφόρησης, σε απευθείας σύνδεση , για τους ταξιδιώτες ή τους πιθανούς ταξιδιώτες.


Η αποστολή της νέας υπηρεσίας. είναι να αυξήσει τα ταξίδια στα Βαλκάνια , προσφέροντας καλή ενημέρωση των ταξιδιωτών και να τους εμπνεύσει να ταξιδέψουν σε ολόκληρη την περιοχή.


Αυτή τη στιγμή η εταιρεία εξετάζει τη δημιουργία μιας εφαρμογής για το iPhone και το iPod για να βοηθήσει περαιτέρω τον ταξιδιώτη.


«Πρόκειται για ένα μοναδικό εργαλείο ! Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να πάει κανείς  σε μια πόλη και να μην είναι σε θέση να βρει αυτό που χρειάζεται . Ως άνθρωπος που κάνω πολλά επαγγελματικά ταξίδια, μου χρειάζεται πληροφόρηση για να μπορώ να κάνω περισσότερα . Μπορείτε να βρείτε ακόμη και που βρίσκεται ένα κατάστημα χαρτικών στα Τίρανα», δήλωσε ο Michael Velop .


Το Balkans Travel Guru   http://www.balkanstravelguru.com . είναι το νούμερο ένα εργαλείο πληροφόρησης για εκείνους που ταξιδεύουν σε όλα τα Βαλκάνια ( Αλβανία, Βουλγαρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κροατία, Κύπρος, ΠΓΔΜ , Ελλάδα , Μαυροβούνιο , Ρουμανία, Σερβία , Σλοβενία και Τουρκία ) .


Ο εύχρηστος και απαραίτητος οδηγός μας για επιχειρηματίες,  παρέχει ένα σύγχρονο, χρήσιμο και ενημερωτικό κατάλογο προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε χώρα. Δεν έχει σημασία τι έχετε ανάγκη , από φακούς επαφής, μέχρι δικηγόρους, λογιστές , γραφική ύλη, μεταφραστές , διοργανωτές εκδηλώσεων και ότι άλλο φανταστείτε ... , αυτός ο απαραίτητος οδηγός για επιχειρηματίες θα είναι ο GURU σας.


Ο Mason Cooley δήλωσε: Οι ταξιδιώτες δεν σκέπτονται  ποτέ πως αυτοί είναι οι ξένοι. Και με το Balkans Travel Guruhttp://www.balkanstravelguru.com .... δεν είναι!

Αναδημοσίευση από:http://www.balkans.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου