Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η Αμαλία Λάππα εξ Αργυροκάστρου υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Α' Θεσσαλονίκης


Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο



Αμαλία Λάππα


Γεννήθηκα στις 22/07/1984 στο Αργυρόκαστρο, μεγάλωσα σε μια οικογένεια διανοούμενων με προοδευτικές τάσεις. Ο πατέρας μου αποφοίτησε στη Φιλολογική σχολή με μεταπτυχιακό στην οικονομική πολιτική και η μητέρα μου απόφοιτος Φιλοσοφικής Σχολής. Τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στην Χαριλάου της Θεσσαλονίκης όπου και ολοκλήρωσα το δημοτικό, το γυμνάσιο και το Λύκειο.

Το 2002 πέρασα επιτυχώς τις πανελλαδικές εξετάσεις και εισαχθείσα στο ΤΕΙ Κοζάνης στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας τμήμα Λογιστικής. Ως φοιτήτρια συμμετείχα ενεργά στις πολιτικές δραστηριότητες της ΠΑΣΠ όπως και σε πολιτισμικές δραστηριότητες της σχολής.
Γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά.
Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στην επιχείρηση του πατέρα μου ως μεταφράστρια.
Έχω συμμετάσχει στις φιλανθρωπική εκδήλωση " Ενάντια στον καρκίνο του μαστού" ,"Κάνε μια ευχή ".
neavι

6 σχόλια:

  1. Μπουμπούκια βορειοηπειρώτικα, απομεινάρια του κομμουνισμού, αφού στηνΕλλάδα υπάρχει Κομμουνιστικό Κόμμα γιατί δεν πολιτεύονται μ' αυτό, αλλά θέλουν να πιλιτεύονται με κόμματα εξουσίας; Ο παππούς της αρχισυντάκτης στο "Λαϊκό Βήμα" του Ενβέρ, ο μπαμπάς της στο ραδιοφωνικό σταθμό Αργυροκάστρου του Ενβέρ. Βγάλτε συμοπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακριβος οπως τα λεει ο ανωνυμος ειναι, τεσπα πιοιος ξερει τι συμφωνια εγινε κατω απο το τραπεζι ειδικα αφου ο πατερας της ειναι μελος του αλβανικου κομματος LSI με εδρα την θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεγάλε τα απομεινάρια του κουμμουνισμού ειναι τα αλβάνια και οχι οι βορειοηπειρώτες,αλά τι κάνετε μια ζωή διαστρεβλώνετε την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και όσο βλέπω ακόμα σκέφτεστε τον ενβέρ φοβάστε?δεν σας φτάνει ότι μας έχετε κάνει ως τώρα δεν σας φτάνει τι κάνετε στο κόσοβο και ακόμα μας κάνετε στην Αλβανία μυαλό πότε θα βάλετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το όνομα του χότζα στο κόσοοβο είναι ψευδώνυμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι συχνό επώνυμο,φίλε.Είναι,δε,το αγαπημένο των διότι τους υπενθυμίζει την απώτερη καταγωγή και τη ρίζα του κρατικού των σωβινιστικού σχηματισμού αλλά,κυρίως,την περίοδο εκείνη όπου είχαν εμφυσηθή με τη θεμελιώδη κρατική των,αναπόδεικτη παντελώς και αβάσιμη,μετέωρη,ιδεοπληξία-θεωρία περί της ''εθνικής'' των ταυτότητας(βλ.πανιλλυρισμός/παναλβανισμός και συναφής και σχετική σειρά μύθων).Αθλιότητα πρωτογονισμού,αδελφέ.Εθνομυθοπλασία,εθνομυθολογία,υποκινούμενος σωβινισμός,αθε'ί'α/αθε'ι'σμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή