Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Πολίνα Ντόβα: Υποψήφια Σύμβουλος 6ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων

Υποψήφια Σύμβουλος στην 6η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη «Αθήνα – Πόλη της Ζωής μας», είναι και η Αθηνά – Πολίνα Ντόβα, η οποία κατάγεται από το Δέλβινο της Βορείου Ηπείρου.

Η κυρία Ντόβα είναι τελοιόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου διατελεί στέλεχος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Κομοτηνής και αιρετό μέλος της 5μελούς επιτροπής κάθε έτους του τμήματος της.
Από το 2007 είναι στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Λεωφόρου Αλεξάνδρας με ενεργό συμμετοχή σε δράσεις που αφορούν την παράταξη και από τότε συνεργάζεται παράλληλα με τον Οργανισμό Αντιμετώπισης Καθημερινών Προβλημάτων (ΟΑΚΠ) σε θέματα καταγραφής προβλημάτων του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος της Αθήνας (Κυψέλη, Πλατεία Αμερικής, Πλατεία Αττικής, Αγιος Παντελεήμωνας).


Η Αθηνά – Πολίνα Ντόβα είναι επίσης κατασκηνωτικό στέλεχος στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα και συμμετέχει ως εθελόντρια στις επιχειρησιακές δράσεις του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και τέσσερα χρόνια είναι διαιτητής αγώνων της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αττικής (ΕΠΣΑ)!

Τέλος, έχει αναπτύξει δράση και σε επίπεδο διαφύλαξης της ηπειρωτικής πολιτιστικής κληρονομιάς ως μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Ηπειρωτών Κομοτηνής «Ο Άγιος Ιωάννης», των Αδερφοτήτων Δρυμάδων και Χιμάρας (λόγω καταγωγής της μητέρας της), αλλά και ως ιδρυτικό μέλος του νεοσύστατου φοιτητικού συλλόγου «Παραδοσιακός Σύλλογος Ηπειρωτών Φοιτητών Κομοτηνής».


Αναδημοσίευση από:toorama

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου