Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ντούλες: οι διαμαρτυρίες η μόνη δυνατότητα για ελεύθερες εκλογές


Μετά τη χθεσινή συνάντηση των ηγετών της αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Β. Ντούλες  σε σημερινή συνέντευξη στα γραφεία του κόμματος  ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά τις θέσεις του κόμματός του για τις πολιτικές και άλλλες εξελίξεις στη χώρα.
Ο Ντούλες  σημείωσε εξ αρχής πως » οι διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης είναι  η μόνη δυνατότητα ώστε στην Αλβανία να διεξαχθούν ελεύθερες και χωρίς νοθείες εκλογές».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα ξεκινήσουν στις 15 Οκτωβρίου με αίτημα  τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, ώστε να βγει η χώρα από την πολύπλευρη κρίση  που την έχει οδηγήσει η κυβερνητική πλειοψηφία, πλειοψηφία που έκλεψε τις ψήφους της 28ης Ιουνίου.
Ακόμα ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ επανέλαβε πως η αλβανική οικονομία βρίσκεται σε βαθιά κρίση και η επιχειρηματικότητα  έχει πάθει ασφυξία από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Αναφορικά με το θέμα που κυριαρχεί αυτό το διάστημα και έχει να κάνει με τα έντονα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής που παρατηρούνται, ο Β. Ντούλες υπογράμμισε  πως οι αλβανοί πολίτες  έχουν να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, επισημαίνοντας πως » το μοναδικό μενού που έχουν είναι τα σκάνδαλα των υπουργών».
Αναδημοσίευση από:deropoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου