Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Καχριμάνης πριν ζητήσει την ψήφο των Βορειοηπειρωτών, οφείλει να απαντήσει σε μερικά ερωτήματα


Από το εκλογικό γραφείο του κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη μας έστειλαν  απόσπασμα  από την ομιλία του κατά τη χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων του συνδιασμού του. Για δεοντολογικούς λόγους το δημοσιεύουμε, επισημαίνοντας παράλληλα ορισμένα πράγματα:
1. Ο κ. Καχριμάνης και οποιοσδήποτε άλλος υποψήφιος , όπως  απευθύνονται στους συμπατριώτες  Ηπειρώτες, έχουν κάθε δικαίωμα να απευθυνθούν και στους Βορειοηπειρώτες, όχι όμως με μεγάλα λόγια  και εκφράσεις καπηλείας.
2. Ο κ. Καχριμάνης αναφέρει στην ομιλία του το δρόμο Μέρτζανη-Δρυμάδες  και ξεχνάει να μας πει (ως ο άμεσα εμπλεκόμενος και υπεύθυνος) τί έγινε με το κομμάτι μετά τα σύνορα (Δρυμάδες – Σωπίκι).
3. Σίγουρα γνωρίζει ο κ. Καχριμάνης, κι αν δεν το ξέρει όφειλε να ενημερωθεί,  αν και τα λεφτά του συγκεκριμένου τμήματος δόθηκαν,  πως δεν έχει γίνει ούτε ένα μέτρο δρόμος.
4. Ο κ. Καχριμάνης οφείλει να δώσει μια απάντηση στους Πωγωνίσιους, πολλοί απ΄τους οποίους μένουν στα Γιάννενα,  όχι μόνο για τα κονδύλια, αλλά  και για την τύχη του περίφημου προεκλογικού γκρέϊντερ που δώρισε στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου.

5. Ο κ. Καχριμάνης, πριν ζητήσει την ψήφο των Βορειοηπειρωτών, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει για την προεκλογική στήριξη που προσέφερε στο Σαλί Μπερίσα  εις βάρος της πολιτικής εκπροσώπευσης του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
6. Ο κ. Καχριμάνης που ευαγγελίζεται τη θεωρία του «μη διαχωρισμού και μη αποκλεισμού», όπως είπε και στην ομιλία του,  στην πράξη έχει κάνει το αντίθετο.  Συνεχίζει να το κάνει στηρίζοντας  το Μπερίσα και τα  νεο-μπερισικά μορφώματα.
«Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου», που έγινε την Τετάρτη βράδυ στα Ιωάννινα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης (και νυν νομάρχης Ιωαννίνων) κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναφέρθηκε και στους Έλληνες της Αλβανίας, λέγοντας τα εξής:
«Αξιοποιούμε την αγορά και τις δυνατότητες που παρέχει η γειτονική μας Αλβανία, ώστε να αποκτήσουμε ισχυρό οικονομικό ρόλο στην περιοχή. Ήδη ολοκληρώσαμε τις δύο οδικές συνδέσεις σε Μέρτζανη – Δρυμάδες. Και εδώ θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  συμπολίτες μας, τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Ήμασταν πάντοτε δίπλα τους σε δύσκολες εποχές. Σε εποχές που κάποιοι ντρέπονταν ακόμα και να αναφέρουν τη λέξη «Βορειοηπειρώτης». Ήμασταν δίπλα τους και είχαμε ανοιχτή την πόρτα μας για τα μικρά, αλλά και τα μεγάλα προβλήματά τους. Ήμασταν δίπλα τους και προσπαθήσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις τους. Ήμασταν και είμαστε απέναντι σε εκείνους που πότε τους θέλουν Αλβανούς και πότε Έλληνες. Οφείλουμε να τους πούμε την αλήθεια. Οφείλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι η Αιρετή Περιφέρεια Ηπείρου, θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους. Χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς αποκλεισμούς».
Αναδημοσίευση από:deropoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου