Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Τα σκουπίδια βρήκαν το δρόμο


Πριν λίγες μέρες θέσαμε το θέμα της χωματερής στη Βίσσα και της καταλήξεις στη θάλασσα των σκουπιδιών.
Η επιβεβαίωση ήρθε πολύ σύντομα.
Πηγή :himaracity

2 σχόλια:

  1. Αυτο συμβαινει εδω και πολλα χρονια,υπευθυνοι του εργου της καταστροφης ο Δημαρχος και το επιτελειο του...
    Αυτο που δειχνεται ειναι η ομορφη παραλια του Λειβαδιου,που το καλοκαιρι θεωρειται απο τις καλυτερες του τοπου,που ομως πλεον με το δρομο που φτιαχτηκε,και την αναρχη οικοδομηση που θα ξεκινησει,θα χαλασει και αυτη οπως ολες οι αλλες..
    Ο υπευθηνος καθαριοτητας,που υποτιθεται πως το δημαρχειο το εδωσε σε καποιον ιδιωτη,δουλευει με τα σκουπιδιρικα και τα εργαλεια του δημαρχειου (τι σημενει τοτε ιδιωτης που δεν εχει εργαλεια δικα του??) ...πραγμα που δεν καταλαβαινω γιατι να δοθει σε καποιον ιδιωτη,μηπως για τις μιζες?? αλλωστε ουτε δημοπρασια εγινε,απλα αναθεση σε φιλικο προσωπο του δημαρχου..

    Στη Κρητη που ειχαν μετατρεψει ενα Χειμαρρο (στο Κουρουπητο Χανιων) σε χωματερη,το ευρωπαικο δικαστηριο ειχε ριξει προστιμο στην ελλαδα 5,4 εκατομυρια ευρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σκουπίδια είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει γενικά η Βόρειος Ήπειρος, σε κάθε μεγάλη πόλη βλέπεις χωματερές δίπλα σε αυλές σπιτιών και δίπλα σε παραλίες,δρόμους,εστιατόρια κα.
    Όσο για τις μίζες,η Αλβανία και ο κρατικός μηχανισμός της έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο διαφθοράς που δε νομίζω να υπάρχει επιστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή