Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Βαθμολογία και αποτελέσματα των Ελλήνων του εξωτερικού



Ανακοινώθηκαν τα αποτέλεσμα των εισαγωγικών εξετάσεων  για τους ομογενείς στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα εισάγοντας τον προσωπικό  6-ψήφιο αριθμό και τα αρχικά τους στην ακόλουθη διεύθυνση http://results.minedu.gov.gr/
Ευχόμαστε, Καλά Αποτελέσματα σε 'Όλους!


Δείτε τα αποτελέσματα εδώ


Στη διαδικασία εισαγωγής, με τις προαναφερόμενες ειδικές κατηγορίες, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έλαβαν μέρος 1431 υποψήφιοι, από τους οποίους εισήχθησαν οι 1031.
Οι εγγραφές των εισαγόμενων στα Πανεπιστήμια, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ΑΣΠΑΙΤΕ και Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν από 1.11.10 μέχρι και 10.11.10.
Η προθεσμία εγγραφής στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές θα ανακοινωθεί από τις σχολές αυτές.
Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία εγγραφής είναι αποκλειστική και όποιος δεν εγγραφεί μέσα σ’ αυτή χάνει οριστικά το δικαίωμα εγγραφής στη σχολή επιτυχίας.


Οι επιτυχόντες στα ΤΕΙ γράφονται όλοι στο Α’ Εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους σχετική αίτηση στη Γραμματεία της σχολής ή τμήματος επιτυχίας τους μέσα στην παραπάνω προθεσμία.
Μαζί με την αίτηση εγγραφής οι επιτυχόντες υποβάλλουν:
α) 6 φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος και
β) Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι γραμμένοι σε άλλη σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας.
Διευκρινίζεται, τέλος, ότι τα σχετικά δικαιολογητικά, που έχουν υποβάλει οι επιτυχόντες στο Υπουργείο Παιδείας, θα σταλούν υπηρεσιακά απευθείας στη σχολή επιτυχίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου