Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Εξώδικο στην Τζιάμου έστειλε ο Καλυβιώτης | Ποιός είναι ο Καλυβιώτης;


Ο κύριος με το γυαλί - Μπουγάς είναι ο Καλυβιώτης

 Όπως αναφέρει ένα νέο μπλογκ ονόματι skourtsouna!!!!.blogspot.com με το οποίο ουδεμία σχέση έχουμε και δεν μας εκφάζει:

Ο Πρόεδρος της Νεολαίας το MEGA (πρώην Νεολαία Βορειοηπειρωτών), έστειλε σήμερα εξώδικο στην Ανδρομάχη Τζάμου που είχε παρετηθεί από το ΔΣ καταγκέλοντας διάφορα ενδιαφέροντα (βλ: http://neolaia-kead.blogspot.com/2010/09/blog-post_8070.html) Στο εξώδικο που έστειλε στην κοπέλα επειδή τόλμισε  να πι πως ο πηρήνας της κλίκας (ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ) πρώτα αποφασιζουν και διαταζουν μονοι τους και μετά ρωτούν το δσ αν εγκρινει. η
κοπέλα ίπε μια αλήθια που την γνωρίζουν όλοι αλλά ο καλυβιώτης που είναι ένας από αυτούς που υπόγραψαν να δημιουργηθή το MEGA έχει ορεξούλες για παιχνιδάκια φαίνεται και ζήτησε με το εξώδικο να κάνη η Τζάμου δήλωση μετάνοιας μέσα σε πέντε μέρες αλλιός θα την σούρει στα δικαστήρια. Ελπίζω μόνο η κοπέλα να μην κωλώσει και να τους πάει μέχρι τα άκρα. Δεν την ξέρω την κοπέλα και τι καπνό φουμάρει αλλά σίγουρα χρειάζετε στήριξη σε αυτό το θέμα.
******
Σχόλιο 1ο: Ποιος έγραψε το εξώδικο; Οι "δικαστικοί' των εκλογών της ΝΕΒ;
Σχόλιο 2ο:Νομική υποστήριξη: Ανδρομάχη μην μασάς το εξώδικο είναι μόνο μέσο εκφοβισμού χωρίς καμία νομική συνέπεια, όσοι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν κάνουν αγωγή ή μήνυση!
Σχόλιο 3ο: Ο Καλυβιώτης είναι ο ευσεβής κύριος στη φώτο, τον μήνα μου μας πέρασε πρόσφεραν σημαντικό έργο στην νεολαία της Βορείου Ηπείρου σε ένδυση και υπόδηση + ποδήλατο.Σχόλιο 4ο: Νομική υποστήριξη 2: Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ νομική υποστήριξη 5+ δικηγόρων στην Ανδρομάχη σε κάθε περίπτωση. Η αλληλεγγύη είναι το μοναδικό μας όπλο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!

Τέρμα πια στις αυταπάτες!
ΌΧΙ στη ΝΕΟΛΑΙΑ του '90, ΝΑΙ στη ΝΕΟΛΑΙΑ του ΑΥΡΙΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου