Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Παραίτηση «κόλαφος» από μέλος του Δ.Σ. της NEB | Καταγγέλλει κομματική χροιά, αναλήψεις χρημάτων και λήψεις αποφάσεων ερήμην του Δ.Σ.


Η φθορά του χρόνου. Εδώ κάποτε έγραφε ΝΕΒ, PD κλπ
εσπευσμένα σβήστηκαν, απέμεινε μόνο το 
ΕΛΑΣ
Παρ’ ότι δεν επιθυμούμε να ασχοληθούμε με τα εσωτερικά άλλων οργανώσεων, οφείλουμε να δημοσιεύσουμε την παρούσα ανακοίνωση / παραίτηση, η οποία μας έχει σταλεί επανειλημμένα μέσω σχολίων σε διάφορες αναρτήσεις.

***

Αθήνα, 07-09-2010
Προς: Δ.Σ Σωματείου‘ Νεολαία Βορειοηπειρωτών’.

Θέμα : Παραίτηση Μέλους. Η κάτωθι υπογεγραμμένη Τζιάμου Ανδρομάχη του Θεοδώρου σας υποβάλλω εγγράφως την παραίτηση μετά από την θέση μέλους του Δ.Στου σωματείου « Νεολαία Βορειοηπειρωτών.»

Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι ότι:
1. Αποφάσεις που παίρνονται από το προεδρείο ή συντονιστές δεν ενημερώνονται όλα τα μέλη του Δ.Σ πριν υλοποιηθούν ώστε να καταγραφούν τυχόν αρνητικές ή αντίθετες γνώμες ( Καταστατικό Νε.Β, Άρθρο 12 , πα...ρ 5)
2. Κάποιες αναλήψεις χρηματικών ποσών από το ταμείο δεν έπρεπε να γίνουν με απόφαση μεμονωμένων προσώπων, αλλά ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. (Καταστατικό Νε.Β, Άρθρο 13 , παρ 8,9 κ Άρθρο 18, παρ 1.δ)
3. Στην ιστοσελίδα της Νε.Β αναρτώνται ενημερώσεις κ ειδήσεις χωρίς την ενημέρωση όλων των μελών του Δ.Σ της Νε.Β. επίσης υπάρχει κομματική χροιά μέσω της ιστοσελίδας της Νε.Β υπέρ συγκεκριμένου κόμματος, ενώ προεκλογικά είχαμε δεσμευτεί στο να μην λειτουργούμε υπέρ κομμάτων.


Το γεγονός ότι γίνονται όλα αυτά χωρίς την ενημέρωση μελών και δεν μπορούν να καταγραφούν αντιρρήσεις, διαφωνίες ή θέματα συζητήσεις με βρίσκει εντελώς αντίθετη.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως για να μην συσχετιστεί το όνομά μου με κινήσεις που δεν συνάδουν με το λόγο ιδρύσεως του σωματείου της Νε.Β και την δική μου προσωπικότητα και ιδιοσυγκρασία μου, ζητώ την ελεύθερη και απρόσκοπτη αποχώρησή μου και από μέλος του σωματείου της Νε.Β. Επίσης, ζητώ τα προσωπικά μου δεδομένα να μην ξαναχρησιμοποιηθούν από κανένα Δ.Σ της Νε.Β και για κανένα λόγο,
Σύμφωνα με το Άρθρο 5, παρ 1.ε του καταστατικού.

Μετά τιμής
Τζιάμου Ανδρομάχη


***
Σημείωση: Η παρούσα επιστολή εκφράζει την υπογεγραμμένη και όχι την ιστοσελίδα.


Πηγή: http://neolaia-kead.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου