Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Αποτελέσματα ψηφοφορίας υποψήφιου Δημάρχου Χιμάρας με το ψηφοδέλτιο της Ομόνοιας.


Ένα νέο πρόσωπο
  









24 (48%)
Τον Βασίλη Μπολάνο
  13 (26%)
Δεν θα ψηφίσω όποιος κι αν είναι
  3 (6%)
Θα προτιμήσω Mega-eemm υποψήφιο
  10 (20%)



Σύμφωνα με την ψηφοφορία που διεξάγει το ιστολόγιο μας,τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα σε ενα έυρος 50 ψήφων,δείχνουν να προηγείται με 24 ψήφους η επιλογή "Ενός νέου προσώπου" για υποψήφιο δήμαρχο με το ψηφοδέλτιο της Ομόνοιας, δεύτερη θέση με 13 ψήφους ο τωρινος δήμαρχος Χιμάρας Βασίλης Μπολάνος, τρίτη θέση με 10 ψήφους " Υποψήφιο του νέου κόματος MEGA-EEMM " και τέταρτη θέση η επιλογή της Αποχής.



Αν και πιστέουμε πως η άποψη του κόσμου δεν θα μετρήσει αν και θα έπρεπε, όπως και δεν μετρούσε μέχρι σήμερα, καθώς η επιλογή των υποψηφίων Δημάρχων με την Ομόνοια δεν γινόταν ποτέ σύμφωνα με τις επιλογές του κόσμου που στηρίζει Ομόνοια, αλλά απο τα συμβούλια του εκάστοτε Παραρτήματος.

Το ιστολόγιο μας θα συνεχίσει την ψηφοφορία μέχρι και την τελευταία μέρα προ των εκλογών του Μαρτίου.

Η άποψη μας ειναι πως ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος με το ψηφοδέλτιο της Ομόνοιας  να εκλέγεται απο τη βάση, με ψηφοφορία του κόσμου, όπως έστι θα έπρεπε να γίνεται και με τον πρόεδρο της Ομόνοιας αλλά και του κομάτος ΚΕΑΔ, ειδικά τώρα που κυριαρχεί η αμφισβήτηση  επί των προσώπων και των έργων τους, περισσότερο απο ποτέ.

Κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να αποφεύγεται, όπως γίνεται μέχρι σήμερα, κάθως το αντίθετο είναι προς όφελος των συμφερόντων των όλιγων που μας εκπροσωπούν.

http://ximara.blogspot.com/

3 σχόλια:

  1. Παρακαλως πολυ το αρθρο να εχει μεταβαση σε link στο ιστολογιο μας...αν δεν μπορειται να το κανετε,παρακαλουμε για διαγραφη του αρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω υπάρχει ένα Link στο τέλος της ανάρτησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή