Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Πολύ ενοχλεί κάποιους στα Τίρανα η ανάρτηση των βίντεο


Άνθρωπος, σχετικά γραμματισμένος,  σε καθημερινή βάση και σε αναρτήσεις που σχετίζονται με τα ανδρείκελα του Μπερίσα στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα, γράφει ορισμένα σχόλια στα οποία φαίνεται η ενόχληση που προκλήθηκε στο στρατόπεδο του υπουργού του Μπερίσα εξ αιτίας της ανάρτησής τους στο διαδίκτυο.
Πέραν απ΄τις υβριστικές  εκφράσεις που κάποτε-κάποτε χρησιμοποιούν, δείχνοντας πως έχουν χάσει πλέον την ψυχραιμία, προσπαθούν να  «θίξουν» το διαχειριστή της σελίδας με υπαινιγμούς  και διάφορα άλλα.

Τα ανδρείκελα του Μπερίσα γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον από το που βρέθηκαν αυτά τα βίντεο. Οι ίδιοι είχαν φροντίσει ωστε στις 12 Δεκεμβρίου να είναι όσο γίνεται περισσότερα κανάλια στο Αλύκο, για να δείξουν αυτά ακριβώς που προετοίμαζαν να πλασάρουν στην αλβανική κοινή γνώμη: ότι οι Έλληνες της Αλβανίας δεν θέλουν την Ομόνοια-ΚΕΑΔ, ότι οι Έλληνες της Αλβανίας είναι διασπασμένοι κλπ, κλπ.
Και αυτό σε μια στιγμή που ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός έχει να αντιμετωπίσει την πρόκληση της σειράς: αυτή της απογραφής.
Στον καθημερινό μου αναγνώστη και σχολιαστή με διεύθυνση Τιράνων και IP 79.106.5.x έχω να πω τα εξής: εάν ενδιαφέρεσαι  να μάθεις  ποιος διαρρέει και τί, ρώτα το αφεντικό σου. Εξουσία και λεφτά έχετε. Προσβάσεις και σημαντικές θέσεις έχετε. Ενώ όσο για τα βίντεο του Αλύκου, στείλε μου την ταχυδρομική σου διεύθυνση να σου κάνω πρωτοχρονιάτικα δώρο το DVD.
O διαχειριστής του ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου