Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τώρα πια και οι Ομονoίτες κάνουν νοθεία στις ψήφους...



Μάλλον κόλησαν από το Ράμα την ασθένεια,μίας και ο πρόεδρος τωρα τελευταία κάνει πολύ παρέα μαζί του..

Εδώ και πολύ καιρό είχαμε αναρτήσει μια ψηφοφορία,για το ποίος θα θέλατε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος με το ψηφοδέλτιο της Ομόνοιας και ενω η διαδικασία της ψηφοφορίας εξελισόταν ομαλά, εν μια νυκτί εμφανίστηκαν 80 ψήφοι παραπάνω στήν επιλογή του Βασίλη Μπολάνου.
Βέβαια αυτό συνέβη πριν ενα μήνα και θα μου πείτε γιατί γράφω γι' αυτό τώρα,γιατί πολύ απλά ήθελα να το ψαξώ και να δώ πως γίνεται να κάνει κάτι τέτοιο μόνο ένα άτομο,αφού λοιπόν συνειδητοποιήσα πως γίνεται να το καταφέρεις, αρκεί να μπορείς να παίζεις με το  ΙP του δικτύου σου και να ξέρεις λίγο παραπάνω από υπολογιστές,έκατσα να το σχολιάσω κίολας.
Αυτό θυμίζει, αυτά που η Ομόνοια και εμέις καταγγέλαμε στις τοπικές εκλογές στη Χιμάρα απο το 2000...την νοθεία στις κάλπες.Ελπίζουμε ο κύριος που το έκανε να μην ήταν βαλτός, και απλά απο την υπέρμετρη αγάπη να έδωσε όλους αυτόυς τους ψήφους στο νυν Δήμαρχο.
Μην είστε κομπλεξικοί,και καρεκλάκιδες..αφήστε τον κόσμο να αποφασίσει για το ποιόν θέλουν να τους εκπροσωποί στην Ομόνοια.

Γι' αυτό εμείς σαν μπλόγκ στα αποτελέσματα μέχρι την ημέρα των εκλογών θα αναφέρουμε συνέχως πως η επιλογή του Βασίλη Μπολάνου βρίσκεται στους -80 ψήφους από οτι δέιχνει η ψηφοφορία.
http://ximara.blogspot.com/2011/02/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου