Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Deropoli: Απάντηση σε όσους θεωρούν ψευδές το κείμενο για τον αναβρασμό στην Πάνω Δρόπολη


Παρότι δεν το συνηθίζουμε να απαντούμε σε σχόλια τα οποία κατά τη γνώμη μας δεν ταυτίζονται με τη γραμμή του ιστολογίου μας και αφορούν απόψεις για σημαντικά θέματα από ανώνυμους, αυτή τη φορά το κάνουμε εφόσον το σχετικό σχόλιο κατά του ιστολογίου μας το είδαμε δημοσιευμένο σε άλλο βορειοηπειρωτικό ιστολόγιο.
Το σχόλιο αφορούσε την ανάρτησή μας όπου μεταφέραμε την ανησυχία της Πάνω Δρόπολης για την υποψηφιότητα που το Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας «επέλεξε» γι αυτήν την περιοχή.  Έχουμε στη διάθεσή μας γραπτή διαμαρτυρία της Συντονιστικής Επιτροπής  Πάνω Δρόπολης, αλλά και άλλων στελεχών που εκφράζουν την άποψη πως αυτή η υποψηφιότητα δεν είναι υποψηφιότητα νίκης.

Επιπλέον, το γνωρίζει πολύ καλά κι αυτός (-ή) που εγραψε το σχόλιο και την «έκκληση» στους Πάνω Δεροπολίτες , πως τον συγκεκριμένο υποψήφιο τον καταψήφισαν στις διαδικασίες πάνω από το 80% των μελών του Γενικού Συμβουλίου που προέρχονται από το Αργυρόκαστρο.
Πως λοιπόν μπορεί να νομιμοποιηθεί ένας υποψήφιος, έστω κι αν πέρασε τις διαδικασίες, τη στιγμή που έστω τα στελέχη διαφωνούν με την υποψηφιότητά του. Μήπως γι αυτό φταίει το ιστολόγιό μας; Όχι βέβαια.

Και κάτι ακόμα: Όσοι παρακολουθούν το ιστολόγιό μας γνωρίζουν πολύ καλά την γραμμή που ακολουθούμε. Μια γραμμή αταλάντευτης στήριξης της Ομόνοιας , που ασφαλώς και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, συμπεριλαμβανομένων και των φλογερών πατριωτών πάσης φύσεως  που με καταιγισμούς ανώνυμων σχολίων επιτίθεντα σε όσους δεν τους αρέσουν. Μια γραμμή στήριξης όλων εκείνων των δυνάμεων, ανεξάρτητα ιδεολογιών, που θεωρούν το μέλλον του τόπου μας ως το  πιο σημαντικό , πιο σημαντικό ασφαλώς και από κάθε υποψήφιο έπαρχο ή δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου