Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Μήνυμα Ξέρα προς Πωγωνίσιους: Δίνει «εξηγήσεις» για το γκρέιντερ


Ζητώ  συγγνώμη από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας για την  παρακάτω ανάρτηση στα λατινικά. Είναι το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός του Μπερίσια κ. Σπύρος Ξέρας στους Πωγωνίσιους.

Δεν θα κάνω σχόλια ως προς το περιεχόμενο του μηνύματος Ξέρα. Όλοι ξέρουν να διαβάζουν και μάλιστα και πίσω απ΄όσα γράφει ο κ. Ξέρας.  Άλλωστε ο Ξέρας, ο Μεϊντής και οι άλλοι την πήραν την απάντηση στις εκλογές της 8ης Μαίου.
Απλά, κι εφόσον αναφέρεται στην ιστοσελίδα «Δερόπολη»και επειδή δεν αξίζει να δίνει κανείς περισσότερη σημασία σε ανθρώπους και φαινόμενα που ο λαός έδωσε ένα ισχυρό χαστούκι, έχουμε να πούμε με δυο προτάσεις:
-ως ιστοσελίδα νιώθουμε περήφανοι και δικαιωμένοι για τον αγώνα που δίνουμε δυο χρόνια τώρα για να ξεσκεπάσουμε το ρόλο των ουκ ολίγων αποστατών που κόλλησαν δυο χρόνια τώρα στο άρμα του Σαλί Μπερίσα. Έχουμε γράψει και θα συνεχίσουμε να γράφουμε για τη ζημιά, που κατά την άποψή μας , έχουν κάνει στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα.

-ακόμα ας αντιγράψουμε και εμείς αυτό που λέει και ο υπουργός του Μπερίσα: Ο Θεός να βάλει το χέρι του…
Spiros Kseras 21 Μάιος στις 12:38 π.μ. Αναφορά
Agapitoi Pogonisioi!
Proton, zito sygnomi gia toys latinikoys xaraktires alla o ypologistis poy xrisimopoiw den exei ellinikoys xaraktires.
Deyteron, lipame para poly gia ton tropo poy exoyn mathei na symperiferontai kapoioi anthropoi olla ayta ta xronia. Isos to dikaioma ayto na toys to dinei h ypervoliki diki mou kalosyni na min sykofantw kai na brizw toys sympatriotes moy alla apla na kanw oti mporw gia aytous, i agapoi gia ayton ton topo kai idika gia to Pwgwni kai to meraki mou na blepw ayton ton topo kai toys anthropous toy na proodeyoyn.
An tha psaksete kalitera sto blog dropoli tha diabasetai ektos ton allon teratoyrgimatwn pou grafontai gia mena, na lene pws peira to greider apo to nomarxi gia psifoys mono, giati ti na to kanoyn oi Boreioipeirotes to greider, sth synexia pws to poylisa gia leyta, pws to ekana sidera kai eno diapistosan pws to greider doyleye oloi ayti thn periodo sto Pwgwni, antis na zitisoyn sygnwmi gia ta psemata poy lene, synexizoyn na lene kai alla gia na me zimiosoyn. Egw lew mono O THEOS NA BALEI TO XERI TOY !
To xeimona toy 2008 to Pwgwni kai i Moyzina apoklistikan apo ta xionia. Egw imoun periferiarxis Argyrokastroy tote. Prospathisame me ton Menti na broyme mixanimata na anoiksoyme to dromo kai den ypirxe kanena oyte kan sto noto. Zitisa apo to Nomarxi Iwanninwn mipws mporoyse na mpei kapoio apo toys Dhrymades. O anthropos xazepse otan toy eipame pos den yparxei tetoio mixanima sti notio albania kai mas eipe exw ena palio na sas to dosw.
Gia na perasei apo to telwneio eprepe na parei adeia apo to Ypourgeio Ekswterikwn ths Athinas. H tote ypoyrgos Mpakogiani eipe min toys dinetai palio na psaxnoyn apo mas synexeia antalaxtika, na toys parome ena kainoyrio kai etsi egine. Epeidi egw eprepe na paretithw apo ti thesi toy periferiarxi gia na kateyw ypopsifios boyleytis, eprepe na epispeytei i diadikasia ayti giati ta xartia itan sto onoma toy Perif Argyr einai ktima tis perifereias Argyrokastroy kai etsi to perasame stin Kakabia liges meres prin tin paretisi moy. ( Epidi i kakia tiflonei, den mporese na pei kaneis pali kala poy efere kai kati ston topo…tha mporoysa na min eixa mpei kan ston kopo, alla den peirazei egw xairomai poy to greider einai ston topo mas).
To greider doyleye oli ayti tin periodo sto Pwgwni me tin parembasi toy Meinti kai ti diki mou,pros tin Perifereia.
Apo oti mou lene, meta tis ekloges o Nasio Qiros zitise ta kleidia toy greider gia na to kanei ktima toy. epidi toy eipan pos den einai tis eparxias Pwgwnioy alla to exoyme parei apo alou arxisan ksana to brisimo kai tis sykofanties ston Ksera giati exoyn mathei pleon, einai poly eykolo na kathese ston ypologisti kai na brizeis, to diskolo einai na kaneis pragmata kai ayto mono egw to epixeirisa.
To greider einai sto Pwgwni gia oso kairo oi pwgwnisioi tha to xreiastoyn, otan teleiwoyn ti doyleia toys tha paei stin thesi toy.
Agapitoi Pwgwnisioi!
Agapw to Pwgwni kai toys anthrwpoys toy kai to exw apodiksei me prakseis.
Tha mporoysa ki egw na kanw, ayto pou kanoyn oi ypoloipoi politikoi toy topou mas, na sas agnanteyw apo makria kai na brizw toys pantes kai ta panta, einai o pio eykolos tropos.
Egw dystixws h eytyxws dialeksa ton dyskolo dromo, dialeksa ton dromo na epembw, na doylepsw, na anameixtw stis zwes sas, na prosferw, na diekdikisw gia sas.
Exw apoliti pisti pws o THEOS kai O KAIROS tha me dikaiwsei gia ayta poy exw kanei gia to Pwgwni kai tha synexisw na kanw oti pernaei apo to xeri moy.
Sas xairetw
spiros kseras
http://www.deropoli.com/?p=5880

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου