Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

όπως τα φύλλα έτσι και η κυβέρνηση Μπερίσα θα πέσει τον Φθινόπωρο


Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο «AMA News» λίγα τα έχει τα ψωμιά της η κυβέρνηση Μπερίσα. Σε σχετική ανάλυση που δημοσιεύει σήμερα και αναφερόμενο στα χθεσινά αποτελέσματα για το προεδρείο του Δ.Κ. όπου  δεύτερος στους σταυρούς βγήκε ο Λουλεζίμ  Μπάσια ενώ παραμερίστηκαν αρκετά ιστορικά στελέχη του Δ.Κ., γράφει πως » το κόμμα καταστρέφεται μέρα με τη μέρα και έχει βγει «το ένταλμα σύλληψης» από την Ευρωπαϊκή Ενωση και κανείς δεν ξέρει εάν  και το Σεπτέμβριο  θα τον «φάει» επικεφαλής της κυβέρνησης.»

Ο στόχος του Μπερίσα είναι » να συγκρατήσει την πλειοψηφία του  έως του χρόνου που θα ξεκινήσουν οι μεγάλες μάχες. Θα επιδιώξει να πάρει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη Γενική Εισαγγελία και τη SHISH. Οι ευρωπαίοι και αμερικανοί «φίλοι» όμως , που έως τώρα κάνανε πως δεν καταλαβαίνανε τίποτα, του βάλανε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Τον αφήσανε να κλέψει τα Τίρανα για να έχουν απτές αποδείξεις για να τον ρίξουν από την εξουσία… Κι αν επιβιώσει θα είναι ένα θαύμα, «καλοθελητές», όπως ήδη έχουμε αναφέρει, λένε πως  το φθινόπωρο θα πέσουν τα φύλλα της κυβέρνησης Μπερίσα.
Σημειώνουν ακόμα πως » νέος σεισμός αναμένεται στο διεθνή στίβο, όπου ισχυρά μίντια θα ταρακουνήσουν την καρέκλα του Μπερίσα με εντυπωσικές μαρτυρίες και οι ΗΠΑ και ΕΕ δεν θα ανεχθούν μια άλλη περίπτωση «Αφρικής» και επανάστασης στην Αλβανία όπου ο γνωστος φιλόδοξος για εξουσία Μπερίσα θα επιδιώξει να καταλάβει τα πάντα…»
Να αναφέρουμε ακόμα πως στη χθεσινή λίστα Μπερίσα για το προεδρείο του Δημοκρατικού Κόμματος ήταν και ο μειονοτικός υπουργός κ. Σπύρος Ξέρας.  Ο κ. Ξέρας δεν πέτυχε να εκλεγεί στην ανώτατη ηγεσία του Μπερίσα κι αφού πήρε κάτι πάνω από σαράντα ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου