Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Τι συνδέει Ντούλε, Μπάρκα, Μπεζιάνη, Μήτσο, Αγγελή πέραν της πολιτικής κόντρας;;


Διαβάσαμε ένα δελτίο τύπου του Προεδρείου της Ελληνικής Βουλής για μια συνάντηση του Προεδρεύοντος κ. Πετσάλνικου με το νέο Προεδρείο της Πα.Δ.Ε.Ε (πραγματικά δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη μια τέτοιας οργάνωσης). Αυτό που μας τράβηξε αμέσως την προσοχή ήταν και η συμμετοχή Ελλήνων Βουλευτών από την Αλβανία, όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου ο νέος πρόεδρος της Πα.Δ.Ε.Ε Γ. Πανταζόπουλος, εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία ελληνικής καταγωγής βουλευτών από την Αργεντινή και την Αλβανία.
Η Πα.Δ.Ε.Ε η αλλιώς Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση του Ελληνισμού είναι μη κομματική πολιτική ένωση, η οποία συστάθηκε τον Αύγουστο του 1996, με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης.

Αναζητήσαμε λοιπόν την Ελληνική συμμετοχή από την Αλβανία και εκεί βρήκαμε όλα τα "αστέρια" τουΒορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, όλοι μαζί στην ίδια οργάνωση, φίλοι και εχθροί.

Ενεργά Μέλη:

  1. Αναστάσιος Ντούρος
  2. Ευάγγελος Ντούλες
  3. Λεονάρντ Σόλης
  4. Βαγγέλης Τάβος
  5. Σπύρος Πέτσης

Επίτιμα Μέλη:

  1. Αναστάσιος Αγγελής
  2. Κώστας Μπάρκας
  3. Χρήστος Γκότσης
  4. Γιώργος Καραμέλιος
  5. Κωνσταντίνα Μπεζιάνη
  6. Θωμά Μήτσος

όλα εδώ: http://www.whia.gr/

Αυτή η σύνθεση δεν υπήρχε ούτε στις καλύτερες εποχές του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, ακόμη και η Ομόνοια δεν κατάφερε να τους βάλει στο ίδιο τραπέζι.
Τι έγινε μάθανε πως έχει ταξιδάκια στο εξωτερικό και μαζεύτηκαν;
Είναι κανένας τους στο νέο προεδρείο του Πα.Δ.Ε.Ε; Ποιός να ξέρει;
"Ριγμένος" πάντως, από την Βορειοηπειρωτική συμμετοχή φαίνεται να είναι ο κ. Ξέρας, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται πουθενά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου