Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί το Γενικό Προεδρείο της Ομόνοιας δεν έλαβε μέτρα για τους Ανδρέα Μάρτο και Ηλία Θανάση;

Επιστολή αναγνώστη

Ενώ συνεδρίασε μετά τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Γενικό Προεδρείο της Ομόνοιας δε συζήτησε καν για τη συμπεριφορά ορισμένων στελεχών της Ομόνοιας, τα οποία κατέβηκαν με τα ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων ή συντάχτηκαν κατά των υποψηφιοτήτων της ίδιας της οργάνωσης.






Κραυγαλέα η κίνηση του Προέδρου του Παραρτήματος Ομόνοιας Τιράνων, κ. Ανδρέα Μάρτου, ο οποίος κατέβηκε στα Τίρανα με το ψηφοδέλτιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος και του πρώην έπαρχου Αλύκου Ηλία Θανάση που διεκδίκησε την επαρχία με το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.


Είναι άξιο απορροίας ότι ούτε ο πρόεδρος Βασίλης Μπολάνος, αλλά και ούτε τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου αναφέρθηκαν στην κατάφορη παραβίαση του Καταστατικού από τα δύο στελέχη. Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της πρωτεύουσας, ζήτησε με την κίνηση του από τους Έλληνες των Τιράνων να ψηφίσουν κάποιο αλβανικό κόμμα για να βγει ο ίδιος σύμβουλος ενώ ο κ. Θανάσης δεν δέχτικε το αποτέλεσμα του Γ.Σ. και επανδιεκδίκησε το θώκο με άλλο κόμμα.





Να υπενθυμίσουμε ότι σε ανάλογη περίπτωση το 2009 το Προεδρείο της Ομόνοιας με περίσευμα ζήλου είχε λάβει μέτρα (τα οποία δεν δικαιούνταν από το Καστατικό) για τους κυρίους Μπάρκα και Ξέρρα επειδή είχαν κατέβει με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος.



Και οι δύο περιπτώσεις είναι ταυτόσημες. Η συμπεριφορά του ανωτάτου οργάνου της Ομόνοιας γιατί είναι διαφορετική;
http://borioipirotis.blogspot.com/2011/09/blog-post_04.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου