Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ήρθαν και τα Ερυθρόμαυρα "Κορίτσια"



Ο ηγέτης της Συμμαχίας, με τις τραγουδιάρες που
επιμελήθηκαν τον "ύμνο" της οργάνωσης

Μετά την ίδρυση της Νεολαίας, σε δημιουργία Τομέα Γυναικών προχώρησε σήμερα, η νεο-ρατσιστική οργάνωση των Αλβανών, Ερυθρόμαυρη Συμμαχία.(Πληθαίνουν και αυξάνουν)
Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση Γυναικών, δήλωσε πως θα προωθήσει την αποβολή της πολιτικής από την οικογένεια και από την κοινωνία και κάλεσε τις μητέρες να μαθαίνουν τα παιδιά τους να αγαπάνε την Αλβανία και όχι τα κόμματα. Ενώ ιδιεταίρως ζήτησαν από τις Αλβανίδες μητέρες που βρίσκονται στη μετανάστευση να μαθαίνουν στα παιδιά τους Αλβανικά.
Ενώ εντείνεται η δράση των εθνικιστικών ομάδων της Αλβανίας, δράση με άμεση επίδραση στις ζωές των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, με ανακοίνωσή του χθες το Ελληνικό Προξενείο Αργυροκάστρουέκοψε την επιχορήγηση για την μετακίνηση των βορειοηπειρωτών μαθητών προς τα σχολεία τους. Έτσι ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός βάλλεται από παντού.
http://borioipirotika.blogspot.com/2011/11/blog-post_4745.html

3 σχόλια:

  1. Επιδόρπιο και επινομίδα και επιτείχισμα και κατακλείδα και επιτομή:

    http://borioipirotika.blogspot.com/2011/09/blog-post_6248.html

    http://borioipirotika.blogspot.com/2011/07/blog-post_02.html

    http://olympia.gr/2011/09/18/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%b7%cf%87%ce%b7%cf%81%cf%8c-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%87%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b3/

    http://history-of-macedonia.com/wordpress/2010/10/22/ancient-macedonians-nothing-common-illyrians/

    http://history-of-macedonia.com/wordpress/2009/10/05/the-albanian-myth-from-william-maxwell-albania-%e2%80%93-greece/

    http://history-of-macedonia.com/wordpress/2007/04/12/albanian-propaganda-alexander-the-albanian-part-iii/

    http://history-of-macedonia.com/wordpress/2007/04/12/albanian-propaganda-alexander-the-albanian-part-ii/

    http://history-of-macedonia.com/wordpress/2007/04/12/albanian-propaganda-alexander-the-albanian-part-i/

    http://history-of-macedonia.com/wordpress/2007/03/11/exchange-of-letters-between-alexander-the-great-and-porus/

    http://anti-ntp.blogspot.com/2011/04/blog-post_4258.html

    http://history-of-macedonia.com/wordpress/2009/01/31/pyrrhus-of-epirus-and-the-contradicting-claims-over-his-ethnicity-greek-or-illyrian/


    Χρήσιμος ευελπιστώ να σας φανή ο εξής σύνδεσμος:
    http://kmetexo.blogspot.com/2011/04/blogger.html


    Πάμπολλα ενδιαφέροντα,καταλήγοντας και συνοψίζοντας,στοιχεία 'βρίσκετε 'στο αξιόπιστο,ελπιδοφόρο και πάντοτε μαχητικό και μάχιμο ιστολόγιο antiparakmi.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο και να αποπειρώνται να το αποσείουν και να το αποποιούνται και να το απαρνούνται οι Σκιπετάρ,όσο και να επιζητούν να το αποκρύψουν,να το αποφύγουν,να το αρνηθούν επιτακτικότατα και εμφαντικότατα οι Σκιπετάρ και να το αφαιρέσουν,να το 'βγάλουν από το άθλιο παρόν των,α π ο τ ε λ ο ύ ν με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ένα οθωμανικό -εσχάτως και προσφάτως κ α ι νεοθωμανικό(!)- απολιφάδι του Αίμου που 'σε συνδυασμό και συνάρτηση και συσχέτιση άμεση με τους Σλαβοσκοπιανοβουλγάρους συνθέτει την ακρώρεια,τη λυδία λίθο,τον ακρογωνιαίο λίθο,τον τελευταίο τροχό της αμάξης,τον κρίκο της αλυσίδας,το θεμέλιο και τη βάση μιας αρχοντοχωριάτικης,'μικρομέγαλης,μεγαλομανούς ενιαιομετωπικής επιθετικής γραμμής,κατεύθυνσης,πλεύσης και πορείας έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού.Εν γένει,τους νανοσπιθαμιαίους,όπως ονοματίζω εγώ,με τη σειρά μου,πολιορκητικούς κριούς και δούρειους ίππους της Ελλάδας και των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είπα και εγώ από που πηγάζει τέτοια εχθρά , ο άνθρωπος είναι κοντός, κοντός σημαίνει κομπλεξικός , < η έτερη προσωπικότητα , αυτή του "κομπλεξικού " είναι σαφώς πιο επικίνδυνη....Εμφανίζεται πάντα με το μανδύα του απόλυτα νορμάλ ανθρώπου..ενίοτε του cool..( δείτε τη φωτογραφία), Άνθρωπος με ενδιαφέροντα(φαινομενικά)......> , κανονικά βλέπει τούς συναθρώπους μήπως και τον χλευάζουν. Μην περιμένετε από κομπλεξικούς ανθρώπους να συμπαθούν τούς από πάνω τούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή