Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Σε εξέλιξη οι εκλογές του MEGA-EEMM. Σε λίγο κλείνουν οι κάλπες.



Λίγα λεπτά απομένουν μέχρι την λήξη της εσωκομματικές εκλογικής διαδικασίας του κόμματος ΜΕΓΚΑ-ΕΕΜΜ, οι κάλπες έχει προγραμματιστεί να κλείσουν στις 16:00 αλλά αναμένεται να δοθεί παράταση μέχρι τις 17:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργατών, χλιαρή ήταν η προσέλευση στην Αττική κατά τις πρωινές ώρες, ενώ το παρών έδωσαν γνωστά πρόσωπα του Βορειοηπειρωτικού "κύκλου", μεγαλύτερη συμμετοχή έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής στους Αγ. Σαράντα. Στην Αθήνα κάποιοι ψηφοφόροι όπως μας ενημέρωσαν βρήκαν δύσκολα το εκλογικό κέντρο, το οποίο για το κοινό ανακοινώθηκε μόλις χθες από μπλογκς και όχι από την επίσημη σελίδα του κόμματος, (βέβαια είχε προηγηθεί ανακοίνωση και μέσω facebook κάποιες εβδομάδες πριν).

Κάποιοι, όπως συνηθίζεται πάντα, έσπευσαν να ταυτίσουν τις εκλογές του κόμματος ΜΕΓΚΑ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου, με τις καθιερωμένες ετήσιες εκδηλώσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, τους ενημερώνουμε πως μιλάμε για δυο ξεχωριστές τοποθεσίες που δεν συνδέονται γεωγραφικά.
Αναμένουμε τα αποτελέσματα.

Σημειώνουμε πως αν και πρόκειται για μια πρωτόγνωρη διαδικασία, η οποία διενεργείται υπό τη "σημαία" της εσωκομματικής δημοκρατίας, δεν έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες εκ των προτέρων όπως θα έπρεπε να είναι, ενώ άγνωστος είναι και ο τρόπος με τον οποίο κάποιος μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα.
http://borioipirotika.blogspot.com/2011/11/mega-eemm_06.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου