Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Αναμφίβολα τα Αλβανικά ΜΜΕ διαβάζουν Βορειοηπειρωτικά μπλόγκς!



Όσοι επισκέπτονται συχνά τις Βορειοηπειρωτικές ιστοσελίδες-μπλογκς, παρατήρησαν την είδηση που βγήκε από το Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας, περί έτους απογραφής των Βορειοηπειρωτών για το 2012. Οι μόνες σελίδες με πηγές εκ των έσω, όπως οΒορειοηπειρώτης και η Δερόπολη, έδωσαν την δική τους ερμηνεία για τα όσα έλαβαν χώρα στο Γ.Συμβούλιο. Κοινός τόπος η επικείμενη απογραφή που θα οργανώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το 2012. 
Η σελίδα μας επέλεξε να αναμείνει το επίσημο δελτίο τύπου της οργάνωσης, ΜΑΤΑΙΑ... εβδομάδες μετά το Γ.Σ. ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα δελτίο τύπου η κάποια επίσημη ενημέρωση.
Η εφημερίδα Gazeta Shqiptare, για την οποία είχαμε εδώ και καιρό υπόνοιες ότι σερφάρει στην Βορειοηπειρωτική μπλογκόσφαιρα, έρχεται σήμερα να μας επιβεβαιώσει με την είδηση πέρι "έτους Απογραφής της Ομόνοιας 2012", και με μόνη πηγή τις ως άνω σελίδες. Βλέπετε η εν λόγω εφημερίδα, και ο δικτυακός της αδερφός balkanweb δεν χάνουν ευκαιρία στο να εκφέρουν "λίγο" ανθελληνισμό.

(Ακόμη και στην προχθεσινή συνάντηση με τους εκπροσώπους των  μειονοτήτων, όπως φαίνεται από το βίντεο δεν έγινε ξεκάθαρη αναφορά σε απόφαση Γ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ΑΠΟΓΡΑΦΗ, αλλά σε μια γενική καταγραφή πληθυσμού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου