Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΧΩΡΑΣ!





Αντιγράφουμε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου των Πουρναροκαλλιεργητών:
Γραφείο του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Μιχ. Τρεμόπουλου
Στα Τίρανα ο Μ. Τρεμόπουλος για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας- Συνάντηση με Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο
Συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της Αλβανίας και τον αρχιεπίσκοπο της Αλβανίας πραγματοποιεί ο Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων μ. Τρεμόπουλος, ως μέλος της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου.

Πρόκειται για επίσημη επίσκεψη στα Τίρανα, που πραγματοποιεί αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δυτικά Βαλκάνια στις 8 και στις 9 Δεκεμβρίου. Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος είναι μόνος Έλληνας ευρωβουλευτής που συμμετέχει στην αντιπροσωπεία, πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Κούκαν από τη Σλοβακία. Είναι η 4η συνάντηση της αντιπροσωπείας του Ευρωκοινοβουλίου με μέλη της Κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης της Αλβανίας στα πλαίσια της διακοινοβουλευτικής προσπάθειας σταθεροποίησης και σύνδεσης της Αλβανίας, η οποία διεκδικεί καθεστώς υποψήφιας χώρας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας θα έχουν σειρά επαφών με τον Πρόεδρο της Αλβανίας κ. Τόπι, με την πρόεδρο του Αλβανικού Κοινοβουλίου κ. Τοπάλι, τον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού κόμματος κ. Ράμα, τον πρέσβη της Ευρωπαικής Ένωσης στην Αλβανία κ. Σεκουι, καθώς επίσης και με τον υπουργό δικαιοσύνης κ. Χαλίμι, ενώ το απόγευμα τα μέλη της αντιπροσωπείας θα συζητήσουν με ομάδα φοιτητών των Πολιτικών Επιστημών.
Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, η αντιπροσωπεία θα συμμετάσχει στην 4η κοινή συνάντηση εργασίας Ευρωπαϊκής Ένωσης-Αλβανίας, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας τα μέλη της αντιπροσωπείας θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας κ. Σαλί Μπερίσα.
Σήμερα, Πέμπτη, 6 η ώρα το απόγευμα ο Μ. Τρεμόπουλος θα πραγματοποιήσει ιδιαίτερη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε σημαντική προσωπικότητα της αλβανικής ζωής.
Για περισσότερες πληροφορίες : Μιχάλης Τρεμόπουλος 6982 689868



http://www.oxafies.com/2011/12/blog-post_1785.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου