Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο:Ο Νικόλαος Κοτροκόης ανέλαβε καθήκοντα




Από τη Δευτέρα βρίσκεται στην έδρα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, ο νέος επικεφαλής του κ. Νικόλαος Κοτροκόης. Ο κ. Κοτροκόης διαδέχθηκε τον κ. Ριζόπουλο Ιωάννη, ο οποίος και μετατέθηκε με το βαθμό του Πρέσβεως σε άλλη θέση στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νικόλαος Κοτροκόης, με πολύ καλή σταδιοδρομία στο Διπλωματικό Σώμα και το Υπουργείο των Εξωτερικών, έχει διατελέσει σε θέσεις που είχαν σχέση με τον Ελληνισμό του εξωτερικού, πράγμα που θα τον βοηθήσει ιδιαίτερα στο νέο του πόστο στο Αργυρόκαστρο, όπου ως γνωστό ζει και δραστηριοποιείται ο βασικός κορμός του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Ως εκ τούτου το πόστο αυτό, όπως και ο θεσμός του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας, καθίσταται ιδιαίτερα σημαντικός και κρίσιμος και ευχή και προσδοκία είναι ο νέος διπλωματικός αντιπρόσωπος της Μητέρας Πατρίδας να αξιωθεί να ανταποκριθεί στα μέγιστα στις υποχρεώσεις του.
Από πλευράς της ιστοσελίδας να ευχηθούμε επίσης καλή διαμονή στο Αργυρόκαστρο στον κ. Κοτροκόη και ιδιαίτερα πολύ καλή συνεργασία τόσο με τους φορείς που το καθήκον του ορίζει, όσο και με τους αντιπροσώπους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας !
Είναι γεγονός ότι αναλαμβάνει τα καθήκοντά του σε μια περίοδο όχι απ’ τις καλύτερες για την Μητέρα Πατρίδα, πράγμα που δεν θα τον εμποδίσει να διαδραμα

http://www.deropoli.com/?p=7912

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου