Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Αδιαπραγμάτευτη η εθνική επιβίωση των Βορειοηπειρωτών


Γραμματεία Παλιννοστούντων της Ν.Δ.:
Αδιαπραγμάτευτη η εθνική επιβίωση των Βορειοηπειρωτών

• Μήνυμα για το νέο έτος εξέδωσε η Γραμματεία Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας. Σε αυτό εκφράζει την αλληλεγγύη της στους, απανταχού της γης, Έλληνες του Πόντου, και ιδιαίτερα στους Παλιννοστήσαντες, οι οποίοι ήρθαν στην μητέρα πατρίδα μετά τον ξεριζωμό και την προσφυγιά δεκαετιών.
«Στεκόμαστε -συνεχίζει- συμπαραστάτες στην προσπάθεια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού να παραμείνει στη αρχέγονη γενέθλια γη του. Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, για τη Νέα Δημοκρατία η φυσική και εθνική επιβίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού είναι αδιαπραγμάτευτη.
Θεωρούμε απαραίτητη, για την προάσπιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τη διάσωση της ιστορικής μνήμης και πολιτιστικής παράδοσης του Προσφυγικού Ελληνισμού: Μικρασιατών, Ανατολικοθρακών, Κωνσταντινουπολιτών, Ιμβρίων, Τενεδίων, Ελλήνων του Πόντου, Καππαδοκών, Ελλήνων της Ανατολικής Ρωμυλίας. Η Γραμματεία Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας εύχεται το 2012 οι Έλληνες να φανούμε άξιοι της ιστορίας μας, άξιοι της πατρίδας μας, άξιοι του μέλλοντος των παιδιών μας».




http://www.proinoslogos.gr/component/content/article/13/9297

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου