Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Θύμα πολιτικής κόντρας ο Βορειοηπειρώτης



Ανάμεσα σε πυρά ΕΕΜΜ - ΚΕΑΔ βρέθηκε το μπλόγκ Βορειοηπειρώτης.

Ο Βορειοηπειρώτης έλαβε ένα μήνυμα από τον αναγνώστη του με το ψευδώνυμο "Βασίλειος Σαχίνης" όπου ισχυριζόταν πως ο κ. Ντούλες καταψήφισε την σύσταση ανακριτικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για την καθαίρεση του Σπαχίου. Διαβάστε το μήνυμα του χρήστη Β. Σαχίνη προς τον Βορειοηπειρώτη σχετικά με το θέμα:




Ο Ντούλες ξεσπάθωσε:
Καταψήφισε τη σύσταση Ανακριτικής κατά του Σπαχίου.




Ο «θεματοφύλακας» της ΕΕΜ στη Βουλή, Βαγγέλης Ντούλες είχε τη θεία έμπνευση να καταψηφίσει τη σύσταση Ανακριτικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της δραστηριότητας του Αντιπρόεδρου του Συμβουλίου Επικρατείας, Kreshnik Spahiu. Για τη σύσταση αυτής της Ανακριτικής ψήφισαν ακόμη και οι τσάμηδες βουλευτές, ενώ ο «τσάμης» ο δικός μας ένωσε τη δική του ψήφο με τους βουλευτές του ΣΚ και καταψήφισε.

Αυτό δε συγκαταλέγεται ούτε στο θάρρος ούτε στο θράσος. Ας ψάξουμε να βρούμε άλλη λέξη. Πού πήγαν τα συμφέροντα της ΕΕΜ για το Ντούλε; Τα ξαναπούλησε στο όνομα των ύπουλων πολιτικών διασυνδέσεών του; Τι τον ενώνει πια με τον υπερεθνικιστή Έντι Ράμα, ο οποίος την άλλη βδομάδα θα βρεθεί στο Πρέσεβο για να ξεδιπλώσει το όραμα της Μεγάλης Αλβανίας; Τι τον ενώνει πια με το Σπαχίου, ο οποίος στρέφεται ευθέως κατά των συμφερόντων της ΕΕΜ; Μετά την ψήφο υπέρ Σπαχίου θα μας μιλήσει ξανά για το ευρωπαϊκό του όραμα;

Δύο πράγματα θα πρέπει να καταλάβουμε. Ο κύριος Ντούλες ή πολύ κοντόφθαλμος ή εξαιρετικά διορατικός είναι για να μη βλέπει και να μην διακρίνει ποιοι είναι οι πολιτικοί και οι πολιτικές της Αλβανίας που έχουν βγάλει στο σφυρί τα συμφέροντα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Αυτός ο διορατικός πολιτικός, ο οποίος ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου μας και τον γαργαλεύει μες την ιδέα ότι θα οργανώσει δική του απογραφή, είχε την ευκαιρία σήμερα με την ψήφο του να δώσει απάντηση στο σύστημα που αρνείται την ελληνικότητά μας, στο σύστημα που δικάζει το Μπολάνο και το Ντίσιο και όχι τους φονιάδες του Αριστοτέλη Γκούμα. Και δεν το έκανε. Γιατί είναι πουλημένος. Για δικούς του λόγους.

Καημένη Βόρειο Ήπειρο σε ποιον έχεις εναποθηκεύσει τις ελπίδες σου!




Βασίλης Σαχίνης



Το μόνο λάθος του Βορειοηπειρώτη είναι πως βιάστηκε να πιστέψει τον ανώνυμο αναγνώστη του και αναγνωρίζοντας το λάθος του ζήτησε συγνώμη. Δίχως να περάσει πολύ ώρα όμως αρχίζει μια δριμύτατη επίθεση σχεδόν απ' όλα τα μπλογκ της Βορείου Ηπείρου όπου κάναν λόγο ακόμα και για μηνύσεις εις βάρος του μπλογκ για συκοφαντική δημοσίευση. Με λίγα λόγια ακόμα και στο ίντερνετ μας διακατέχει μια ενότητα και αλληλεγγύη

Με λίγο ψάξιμο και καθαρό μυαλό είδαμε πως ο χρήστης Βασίλης Σαχίνης διατυμπανίζει πως είναι μέλος του mega (βλέπε εικόνα δεξιά, μιλάει για ανακοίνωση του mega), άρα τι πιο φυσιολογικό; ένα στέλεχος του mega συκοφαντεί τον Ντούλε.



Γνωρίζουμε ποιος συγκεκριμένα κρύβετε πίσω απ' το ψευδώνυμο αλλά καλύτερα να το αποκαλύψει ο ίδιος όταν νιώσει έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου