Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΛΑΝΟΥ





Κάποτε για να ειρωνευτούμε τους ίδιους τους συμπατριώτες μας που δε δείχναν μεγάλο ενδιαφέρον για τις πολιτικές εκδηλώσεις εν αντιθέσει με τις χοροεσπερίδες που πρωτοστατούσαν λέγαμε πως αν η Ομόνοια θέλει να συγγεντρώσει κόσμο δε χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο απ το να βάλει κλαρίνα και χορό. Και φθάσαμε σήμερα, εν έτη 2012, να διαβάζουμε με έκπληξη πως στην εκδήλωση της Ομόνοιας που θα γίνει στο Σπόρτινγκ με σκοπό την ενημέρωση των βορειοηπειρωτών για την επικείμενη απογραφή που αναλαμβάνει η οργάνωση θα συμμετέχουν και μουσικοχορευτικά συγκροτήματα. Διότι όπως μας διευκρινίζουν "Ο πολιτισμός, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας θα αποτελούν πάντα συνδετικό κρίκο για την ευρύτερη συσπείρωση όλων των βορειοηπειρωτών."



Τι να πω, τα έχω χαμένα. Θα ήθελα μόνο για μια στιγμή να ήμουν στο μυαλό του προέδρου της Ομόνοιας, που αν δε σκέφτηκε ο ίδιος τουλάχιστον αποδέχτηκε μια τέτοια πρόταση.
Προσωπικά το θεωρώ προσβλητικό, μπορεί όμως και να κάνω λάθος. Άλλωστε και ο Τσακνής δε βγαίνει πάντα μετά την Παπαρήγα, και ο Σπανουδάκης δεν εμφανιζόταν μετά τον Καραμανλή;
Για να δούμε...



http://aristerastidropoli.blogspot.com/2012/02/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου