Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η αφωνία της Αθήνας για το θέμα Ντίσιο οφείλεται κυρίως στις παρεμβάσεις της ίδιας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ






Νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να δοθεί μια επίσημη απάντηση για όλες τις κατηγορίες που επιρρίπτονται κατά της ΔΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το ζήτημα Ντίσιου.


Όσοι παρακολουθούν το θέμα έχουν διαβάσει μια σειρά από ανώνυμα σχόλια για την ευθύνη της επίσημης οργάνωσης, η αναφορά όμως της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ δεν είναι αόριστο και ανώνυμο σχόλιο, ιδιαίτερα της στήλης υπουργείο Εξω(φρεν)ικών που κατέχει έγκυρη "εσωτερική" ενημέρωση για τα παραπολιτικά στους "διαδρόμους" του Υπ.Εξ., συνεπώς θα πρέπει να δοθούν κάποιες επίσημες απαντήσεις ή έστω κάποια διάψευση. Τόσο σοβαρές κατηγορίες δεν πρέπει να αφήνονται αναπάντητες και να αιωρούνται πάνω από την οργάνωση της Ελληνικής Μειονότητας.
(Αιχμές κατά της Ομόνοιας, είχε εξαπολύσει και ο ίδιος ο Ν. Ντίσιος σε επιστολή του προς το Ελληνικό Υπ.Εξ.)


Ακολουθεί η αναφορά της στήλης "υπουργείο Εξω(φρεν)ικών" από το Κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ.


— Στην Αλβανία, ενώ η ελληνική μειονότητα αναλώνεται σε εσωτερικά μαχαιρώματα, το σύστημα Μπερίσα δουλεύει συστηματικά, επενδύοντας στο ανθελληνικό στοιχείο. Μόνο αυτή η εξήγηση μπορεί να δοθεί στην επιλογή της υπουργοποίησης και νέων στελεχών του ακραίου κόμματος των Τσάμηδων, που κατευθύνει παράλληλα με την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία το μίσος εναντίον της Ελλάδας.
— Περιμέναμε με μεγάλη υπομονή να δούμε τι ακριβώς θα πράξουν η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών για την περίπτωση του Βορειοηπειρώτη Ναούμ Ντίσο, ο οποίος καταδικάστηκε από αλβανικό δικαστήριο για το στήσιμο μνημείου στη μνήμη των ελλήνων πεσόντων του Β' Παγκόσμιου Πολέμου στην Μπομπότιστα της Κορυτσάς.

• Ο Ντίσο διαφεύγει της σύλληψης, καθώς είναι γνωστό τι τον περιμένει στις αλβανικές φυλακές, αλλά φαίνεται ότι έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του από την Αθήνα. Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι αυτή η... αφωνία της Αθήνας οφείλεται κυρίως στις παρεμβάσεις της ίδιας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τους χειρισμούς της οποίας είχε διαφωνήσει ο Ντίσο...


boriopirotika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου