Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η «Νύμφη» και … ο Σπαχίου





Ο Κρεσνίκ Σπαχίου που μονοπωλεί και χτίζει το πολιτικό του μέλλον πάνω στις ανθελληνικές του θέσεις και δηλώσεις, φαίνεται πως αρκετά χρόνια πριν είχε «μολυνθεί» κι αυτός από κάτι ελληνικό: κι αυτό είναι το όνομα της κόρης του. Έτσι, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ΤΕΜΑ», ο Σπαχίου έχει μια κορούλα 13 χρονών που την λένε «Νύμφη» (Nimfa στα αλβανικά).

Στο δημοσίευμα με τίτλο » Η νέα «ζωή» του Κρεσνίκ Σπαχίου» αναφέρεται πως » το πρωινό είναι σχεδόν ίδιο στην παρέα του 13χρονου κοριτσιού του Νύμφα, η οποία συνοδεύεται από τον πατέρα της σε ένα κολέγιο της πρωτεύουσας» ενώ στη συνέχεια ο «ερυθρόμαυρος» Σπαχίου πηγαίνει στην τριώροφη έπαυλη γραφείο στα Τίρανα, δώρο ενός κοσοβάρου από την Πέγια της Γκιακόβας, όπου βρίσκει και τον άλλο πολέμιο Μυσλίμ Πάσια (υπόθεση υφαλοκρηπίδας), όπου ετοιμάζουν το νέο τους κόμμα.

Γράφοντας αυτά τα λίγα εκφράζουμε μια απορία: ο Σπαχίου δεν το ήξερε πως οι «Νύμφες» είναι ελληνικές. Έστω, κι αν δεν το ήξερε δεν ρώταγε. Λ.χ. πως η «Νύμφη» στα αλβανικά λέγεται «zana»; Ή μήπως πριν από 13 χρόνια πήρε κι αυτός κανένα βοήθημα από την Αθήνα και σε αντάλλαγμα έβαλε το όνομα «Νύμφη»

http://www.deropoli.com/?p=8621

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου