Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τα Τίρανα δικά του!





Τον πρώτο του τίτλο στο απλό διεθνούς διοργάνωσης πανηγύρισε ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης στην Αλβανία και τα Τίρανα, όπου έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εβδομάδα του στο Tirana Open U14. Ο 14χρονος Έλληνας, επιβλήθηκε με 6-2, 6-2 του Σκοπιανού Bojan Jankulovski στον τελικό της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας της ΕΤΑ και κατέκτησε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την κατάκτηση του τίτλου.O Κωνσταντίνος Λαζαρίδης άνοιξε λογαριασμό κατακτώντας τον τίτλο στο Tirana Open U14 στην ομώνυμη πρωτεύουσα, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο μία άψογη εβδομάδα στη γειτονική χώρα. Ο 14χρονος Έλληνας αθλητής, δεν απώλεσε κανένα σετ κατά τη διάρκεια του τουρνουά, σημειώνοντας μάλιστα εντυπωσιακές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να μην απειληθεί σε κανένα σημείο και από κανέναν αθλητή.



Τελευταίο θύμα για τον Λαζαρίδη, ήταν ο Bojan Jankulovski από την ΠΓΔΜ, ο οποίος παρότι Νο4 στο ταμπλό δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τον νεαρό Έλληνα, που τελικά επιβλήθηκε με 6-2, 6-2. Στην πορεία του μέχρι τον τελικό, ο Κωνσταντίνος απέκλεισε κατά σειρά τους Lukasz Kozielski (6-3, 6-1), Aleksa Daskalovic (6-1, 5-0), Gjorgji Popovski (6-1, 6-0) και Gennaro Orazzo (6-4, 6-0).

Ακόμα εντυπωσιακότερο από το ότι δεν έχασε κανένα σετ στο τουρνουά, είναι το γεγονός ότι απώλεσε μόλις 14 games, πετυχαίνοντας στην ουσία 5 άνετες νίκες και επιβεβαιώνοντας απόλυτα τα προγνωστικά και το Νο1 του ταμπλό, στο οποίο βρέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου