Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στη φάκα η... θηλυκή συμμορία!


Άρωμα… γυναίκας είχε η σπείρα αλλοδαπών, αλβανικής καταγωγής, που διέπραττε κλοπές σε καταστήματα της Αθήνας και τελικά εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.

Το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας τρεις αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής, εκ των οποίων ένας άνδρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 42, 25 και 24 ετών αντιστοίχως, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα η παραπάνω σπείρα αφαιρούσε συστηματικά από διάφορα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ τα οποία έβγαζαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, με τη χρήση ειδικά διαμορφωμένων τσαντών μεγάλου μεγέθους, στο εσωτερικό των οποίων υπήρχε αυτοσχέδια επένδυση με φύλλα αλουμινίου που εξουδετέρωνε τα αντικλεπτικά συστήματα.

Τα κλεμμένα αντικείμενα, τα παρέδιδαν σε συνεργούς τους, οι οποίοι τα προωθούσαν στην Αλβανία με σκοπό την μεταπώλησή τους.

Σε έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ, από είκοσι τουλάχιστον διαφορετικά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών, τα οποία έφεραν τα καρτελάκια καθώς και τα αντικλεπτικά συστήματα των καταστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου