Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Επεσαν οι μάσκες: Συνεχίζουν να κατηγορούν τον Πύρρο για την απόφασή του





Σύντομο σχόλιο διαχειριστή σε ανοιχτή επιστολή στελεχών της ΣΦΕΒΑ προς τον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα:
Συναγωνιστές του Θεόδωρου Μπεζιάνη και του «Οράματος» ο οποίος έφτασε να αποκαλέσει τον Πύρρο Δήμα «γύφτικη αρκούδα» επειδή πήγε στην Αμερική να συγκεντρώσει κάποια χρήματα για το σχολείο της Χιμάρας, με πιο «πολιτισμένο» και «φίνο» τρόπο αυτή τη φορά, στέλνουν ανοικτή επιστολή προβεβλημένα στελέχη της ΣΦΕΒΑ. Τα στελέχη της ΣΦΕΒΑ ούτε λίγο ούτε πολύ λένε τα ίδια σαν κι αυτά που ο πρωτεργάτης της καμπάνιας αυτής , ο ανώνυμος κυριολεκτικά Βορειοηπειρώτης,(αν είναι αυτός ο πρωτεργάτης γιατί στην πιάτσα ακούγονται και άλλα κέντρα….) «καταλογίζει» στον Πύρρο Δήμα.

Όπως σημειώσαμε πιο πάνω απλά τα λένε πιο ωραία, με πιο «χτυπητά» επιχειρήματα της περασμένης τριαντακονταετίας, με «επιχειρήματα» όψιμων διαδικτυακών πατριωτών του φραπέ, προσπαθώντας να κρύψουν γιατί πραγματικά ανησύχησαν με την κίνηση αυτή του Πύρρου Δήμα. Κρύβονται όμως πίσω από τις λέξεις και για να μην παρεξηγηθούν μάλιστα σημειώνουν πως «Τα ίδια θα σου λέγαμε αν κατέβαινες υποψήφιος και με οποιοδήποτε άλλο κόμμα Πύρρο».

Δικαίωμά τους ακόμα να αναμασάνε τα περί σοσιαλισμού, τα «sms», τα περί Χότζα κλπ. Κι ενώ την ίδια στιγμή αυτοί επιδίδονται σε μια νέα»πάλη των τάξεων». «Τον Πύρρο που γνωρίσαμε»λένε κάπου, γιατί πλέον τον έχουν αποκηρύξει ως εχθρό της τάξης.

Το ξανασημειώνουμε είναι αυτοί που «συναγωνιστές και συνομιλητές έχουν τον Θεόδωρο Μπεζιάνη και την κόρη του διευθύντρια μειονοτήτων του Μπερίσα, είναι αυτοί που από το 2009 έχουν αποκηρύξει την Ομόνοια και το ΚΕΑΔ, είναι αυτοί που στηρίζουν ανοιχτά και κρυφά το νεο-μπερισικό μόρφωμα ΜΕΓΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου