Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Δωρεάν Δωμάτια τις ημέρες έναρξης της Τουριστικής περιόδου στη Χιμάρα





Όπως πληροφορηθήκαμε από το επίσημο event του Δημαρχείου στο Facebook...το διήμερο της έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Χιμάρα, τα δωμάτια στα ξενοδοχεία θα διατίθενται δωρεάν.
Ελπίζουμε να έχει απήχηση...

Ακολουθεί στην Αλβανική το κείμενο όπως το βρήκαμε στο facebook :
-----------------------------------------------

Himara,e pozicionuar në Jug të Shqipërisë, është një nga vendet më atraktive për turizmin Shqiptarë e të huaj. Bashkia e Himarës përfshin zonat e Dhërmi, Pilur, Kudhës, Qeparo, Vuno, Iljas dhe Palasë , vënde këto që spikasin gjatë sezonit veror për fluksin e lartë të turistëve. Himara është cilësuar si vënd me “Histori të Lavdishme”. Të tjerë e kanë quajtur “Perla e Jonit” , “Lule e Vilajetit” , “Shtëpia Jonë e përbashkët” , vëndi njerëzve të punës , paqedashës dhe mikpritës.

Data 12 Maj është përcaktuar si Dita e “Hapjes së Sezonit Veror të Himarës”. Kohëzgjatja e këtij evenimenti do të jetë 2 ditë.
Ky eveniment do t’i japë mundësinë Qytetit të Himarës të promovojë Sezonin Veror duke bërë të mundur që të gjithë qytetarët ta zgjedhin si vendin ideal për pushimet e tyre të paharrueshme. Këto dy ditë aktivitet u japin mundësinë edhe të gjithë vendasve që të bashkohen dhe të promovojnë vlerat e vendit të tyre , me kulturën ,traditat , ushqimin tradicional etj.

HOTELET DO TE OFROJNE AKOMODIM FALAS PER DATEN 12 MAJ !

PRENOTONI AKOMODIMIN TUAJ NE NR E TEL TE AFISHUARA NE WEBSITE :http://www.himara.gov.al/Details.aspx?cat=1&d=23 .

JU MIREPRESIM !



ximara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου