Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο Στράτος Νταής από την Κρανιά Δελβίνου υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στην εκλογική περιφέρεια Λαρίσης




Ο Ευστράτιος Νταής του Γεωργίου γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1968 στην Κρανιά Δελβίνου Βορείου Ηπείρου, φοίτησε στην σχολή κτηνιάτρων στο Δέλβινο, ενώ από το 1991 ζει και εργάζεται στην πόλη της Λάρισας. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Το 1998 συνίδρυσε μαζί με άλλους συμπατριώτες μας τον πολιτιστικό σύλλογο Αγ. Σαράντα και Δελβίνου στον οποίο σήμερα προεδρεύει, διετέλεσε επί επτά συναπτά έτη πρόεδρος της βορειοηπειρωτικής ομάδας ποδοσφαίρου με συμμετοχή στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Λάρισας. Στις προηγούμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Λαρισαίων Κωνσταντίνου Τζανακούλη.

Μετά την πολυετή παρουσία και προσφορά στην βορειοηπειρωτική κοινότητα που διαμένει στην Λάρισα πήρε την απόφαση να πολιτευτεί μέσα από ένα καθαρά πατριωτικό ψηφοδέλτιο ώστε να θέσει τις βάσεις σε μια κίνηση πολιτικής συσπείρωσης των Βορειοηπειρωτών μεταβάλλοντας μελλοντικά την κοινότητα μας σε ρυθμιστικό παράγοντα της πολιτικής ζωής του τόπου.


Η πολιτική ενδυνάμωση της βορειοηπειρωτικής φωνής είναι και ο μόνος δρόμος τόσο προς την επίλυση χρονιών προβλημάτων που η Ελληνική Πολιτεία κωφεύει επί είκοσι και πλέον χρονιά στις κραυγές αγωνιάς των συμπατριωτών μας, όσο και για την ευθυγράμμιση της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος με τα ευρύτερα εθνικά συμφέροντα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.


Ο Στράτος Νταής επέλεξε να στρατευθεί με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό για να ακουστεί η βορειοηπειρωτική φωνή της Λάρισας όχι μόνο γιατί ήταν ο μονός πολιτικός σχηματισμός που έκανε τις ανάλογες προτάσεις προς μέλη της κοινότητας μας αλλά και επειδή έχει αποδείξει εμπράκτως κατά την πενταετη του θητεία στην Ελληνική Βουλή τις ιδιαιτέρες ευαισθησίες του προς τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.
toorama

1 σχόλιο: