Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Χιμάρα: Η Ομόνοια και το ΚΕΑΔ αντέδρασαν – Τι κάνουν οι μειονοτικοί συνεργάτες του Μπερίσα;!







Αν και με ένα πέπλο νομιμοφάνειας, οι υπηρεσίες της κυβέρνησης Μπερίσα βρήκαν για να τιμωρήσουν και να εκδικηθούν αυτή τη φορά του κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Χιμάρας, με το πλέον δεδηλωμένο ανθελληνικό μέσο που διαθέτει αυτή τη στιγμή η αλβανική κυβέρνηση: τις υπηρεσίες πολεοδομίας που ελέγχονται από τον σκληρό τσάμικο πυρήνα του PDIU.

Ο Σαλί Μπερίσα ήξερε τι έκανε και ξέρει τι κάνει τόσα χρόνια. Ο ίδιος βγάζει την ουρά απ΄έξω για να δείξει το καλό πρόσωπο και στέλνει σε εφόδους που καταφέρονται κατά του Ελληνισμού της Αλβανίας συμμάχους ή πρόσωπα που μπορούν να γίνουν εύκολα αντικείμενο επιθέσεων από ελληνικής πλευράς.

Έτσι έκανε με την υπόθεση της υφαλοκρηπίδας. Ενώ , είναι κοινό μυστικό άλλωστε, επιδίδονταν σε ρητορικές επιθέσεις κατά του Συνταγματικού Δικαστηρίου , ο ίδιος επέβαλλε την απόφαση ακύρωσης της συμφωνίας. Το ίδιο συνέβη και με την περίπτωση καταδίκης του Ντίσιου στην Κορυτσά: τώρα προκύπτει πως η πρόεδρος του δικαστηρίου που επέβαλλε την ποινή φυλάκισης στο Ντίσιο είναι εκλεκτή του καθεστώτος Μπερίσα.

Τώρα στέλνει στη Χιμάρα τον στενό σύμμαχό του Σπετίμ Ιντρίζι. Μια συμμορία τσάμηδων που φιλοξενήθηκαν από ιδιοκτήτη τσάμη στους Δρυμμάδες (από που και έως που), να χτυπήσει επιλεκτικά στελέχη της Ομόνοιας.

Δικαίως αντέδρασε η Ομόνοια και το ΚΕΑΔ, τουλάχιστον σε επίπεδο δηλώσεων. Το ίδιο και η Ένωση Χειμαρριωτών στην Αθήνα. Οι άλλοι;

Έχουμε όμως μια μικρή απορία που μας ανάγκασε να γράψουμε και το παρόν. Τι κάνουν οι βορειοηπειρώτες βουλευτές που δραστηριοποιούνται στο κυβερνών κόμμα του Σαλί Μπερίσα, τι κάνει ο δροπολίτης υπουργός Εργασίας του Μπερίσα. Οι μπερισικοί αυτοί βουλευτές έχουν ισχυρά ερείσματα σε ιδεολογικά συγγενή κόμματα στην Ελλάδα. Οι μπερισικοί αυτοί βουλευτές είναι οι καλεσμένοι κάποιου Παναγιωτόπουλου για να μιλήσουν για το Βορειοηπειρωτικό. Οι μπερισικοί αυτοί βουλευτές και τα στελέχη τους είναι οι επίσημοι συνομιλητές ελληνικού κόμματος στην Ελλάδα που ζητάει να πάρει την εξουσία.

Ακόμα μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως όλα αυτά είναι και εις γνώσιν του πρόεδρου της Ν. Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, καθώς δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα του οποίου ηγείται ένας υπουργός που δυο δεκαετίες νωρίτερα έγινε το σύμβολο πατριωτισμού και η ελπίδα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και που σήμερα τον εμπιστεύεται μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας , να στηρίζει συνεργάτες του καθεστώτος Μπερίσα. Εκτός κι αν τα «ιδεολογικά» είναι πιο ισχυρά από τα πατριωτικά…
deropoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου