Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Ο Καχριμάνης στα τελωνεία Κακαβιάς

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Περιφέρειας Ηπείρου, ο περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης βρέθηκε σήμερα στο Στρατιωτικό Φυλάκιο και το Μεθοριακό Σταθμό Κακαβιάς όπου αντάλλαξε ευχές με τους στρατιώτες, τους αστυνομικούς και τους τελωνειακούς υπαλλήλους . Επίσης συνοδεία του υπουργού του Σαλί Μπερίσα κ. Σπύρου Ξέρα ο κ. Καχριμάνης επισκέφθηκε και αντάλλαξε ευχές και με εργαζόμενους στο αλβανικό τελωνείο Κακαβιάς.

Ωστόσο ο κ Καχριμάνης δεν ξέχασε να υπογραμμίσει πως τέτοιες μέρες πρέπει «να σκεφτόμαστε τους διπλανούς μας, τους γείτονές μας, τους Βορειοηπειρώτες, αλλά και σύσσωμο τον Απόδημο Ελληνισμό». Κάτι τέτοιο φαίνεται ως εμπαιγμός προς τους έλληνες Βορειοηπειρώτες, τη στιγμή μάλιστα που πριν από κάποιες μέρες ο δήμος Ιωαννιτών αφαίρεσε 300 βιβλιάρια υγείας απ΄αυτούς.

Παραθέτουμε ολόκληρο το δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχές με στρατιώτες, αστυνομικούς και τελωνειακούς
αντάλλαξε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης

Το Στρατιωτικό Φυλάκιο και το Μεθοριακό Σταθμό Κακαβιάς επισκέφτηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, όπου αντάλλαξε ευχές με τους στρατιώτες, τους αστυνομικούς και τους τελωνειακούς υπαλλήλους που υπηρετούν εκεί. Ο Περιφερειάρχης είχε επίσης συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας της Αλβανίας κ. Σπύρο Ξέρα, με τον οποίο επισκέφτηκαν και αντάλλαξαν ευχές και με εργαζόμενους στο Αλβανικό Τελωνείο Κακαβιάς.
Παράλληλα ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από για την κίνηση οχημάτων και επιβατών που υπάρχει την τρέχουσα εορταστική περίοδο η οποία όπως αναφέρθηκε, γίνεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είναι αρκετά μικρότερη σε σχέση με προηγούμενα χρόνια προς Αλβανία, με αυξητική τάση όμως επισκέψεων προς Ελλάδα..
Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι πρέπει να γιορτάζουμε με κατάνυξη τις Άγιες Ημέρες και να σκεφτόμαστε τους διπλανούς μας, τους γείτονές μας, τους Βορειοηπειρώτες, αλλά και σύσσωμο τον Απόδημο Ελληνισμό.
Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την χωρίς προβλήματα εξυπηρέτηση όσων εξέρχονται ή εισέρχονται στη χώρα μας, συγχαίροντας τους αστυνομικούς και τους τελωνειακούς για το έργο και τις προσπάθειες που καταβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση. Τέλος ευχήθηκε σε όλους «Καλή Ανάσταση», στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας ότι και για την Ελλάδα, μετά τα «Πάθη» που διέρχεται θα έλθει και για αυτή η «Ανάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου