Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

O Νάνο έχει σίγουρη την ψήφο του Βαγγέλη Ντούλε και του Harasani


To Κόμμα Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αναμένεται να στηρίξει τον πρώην πρωθυπουργό Φάτος Νάνο στην κούρσα για την προεδρία. Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη ( στο Τop Chanel) , ο Βαγγέλης Ντούλες άφησε ανοικτή τη δυνατότητα της ψήφου για τον πρώην ηγέτη της αντιπολίτευσης. «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για το ΚΕΑΔ, που του έδωσε την εμπιστοσύνη με την επικύρωση της υποψηφιότητας του κ. Νάνου το 2007, να αρνηθεί το 2012. Αλλά όλα αυτά θα είναι το αντικείμενο της συνάντησης την επόμενη εβδομάδα.


Προσωπικά θα ήθελα να χαρακτηρίσω την υποψηφιότητα ως την πιο αξιοπρεπή και με περισσότερες πιθανότητες, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε για καμιά στιγμή ότι η διαδικασία της εκλογής προέδρου θα είναι πολύ περίπλοκη και τεταμένη, γιατί θα παιχτεί μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν αποκλείονται εκπλήξεις ", δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βαγγέλης Ντούλες.
Σε μια εποχή που το Σοσιαλιστικό Κόμμα δεν έχει ακόμη σαφή θέση σχετικά με την υποψηφιότητα του Νάνου, ο βουλευτής του, Άντης Harasani, αξιολογεί την υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του πρώην σοσιαλιστή πρωθυπουργού.
"Νομίζω ότι όσο το Σοσιαλιστικό Κόμμα δεν έχει επαρκή αριθμό στο κοινοβούλιο για να εκλέξει, για να βγάλει πρόεδρο, νομίζω ότι το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποστηρίξουμε έναν υποψήφιο ο οποίος προέρχεται από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, ο οποίος είναι ο πρώην πρόεδρος του ΣΚ, ο μεταρρυθμιστής του ΣΚ, ο κ. Νάνο. Φυσικά υπάρχει ακόμη χρόνος, θα πρέπει να υπάρξει διάλογος του κ. Νάνου με τον Πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος , τον κ. Ράμα και την ηγεσία του ΣΚ. Πιστεύω και θα τον υποστηρίξω, γιατί σκέφτομαι ότι είναι το καλύτερο, όχι μόνο για Φάτος Νάνο, αλλά είναι καλύτερο για το αξιώμα του Προέδρου για να καθίσει στην καρέκλα αυτή ο Νάνο ", δήλωσε ο Harasani.
Η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ έντονη για τον πρώην πρωθυπουργό Φάτος Νάνο, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον αρχισοσιαλιστή Έντι Ράμα για να του ζητήσει την υποστήριξη στις προεδρικές εκλογές του Ιουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου