Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μπερίσα: Έτοιμος να συναντηθεί με το Νάνο.Το ΔΚ θα έχει δικό του υποψήφιο


Ο Πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα αφού επανέλαβε ότι αποκλείει τον εαυτό του από τη μάχη για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε ότι «δεν θα αποφύγω το πολιτικό πεδίο μάχης.
" Το μήνυμα του Μπερίσα ήταν ότι για τη θέση του προέδρου θα γίνει μια μάχη "ανοικτή και χωρίς παρασκήνια".


Όσον αφορά την υποψηφιότητα του Φάτος Νάνο και την εκστρατεία του, των συναντήσεων με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ο πρωθυπουργός της χώρας είπε ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί , αλλά και στις πρώτες δηλώσεις είπε ότι « το ΔΚ θα έχει δικό του υποψήφιο."Πρόσθεσε επίσης ότι "δεν θα παραιτηθεί από τις υποχρεώσεις του απέναντι στους ψηφοφόρους μετά την εμπιστοσύνη που του έδειξαν."

Ο Μπερίσα αφού επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις ΗΠΑ, δεν κάθησε χωρίς να ρίξει τα βέλη του στον αρχηγό της αντιπολίτευσης Έντι Ράμα.
"Αυτές τις μέρες υπάρχει μια αληθινή αντανάκλαση. Υπάρχει μια προσπάθεια να επιστρέψει στον πατριωτισμό και παίρνει συμβούλους για τον πατριωτισμό, αυτόν που θα μπορούσε να είναι μόνο σύμβουλος για κοσμοπολιτισμό, παίρνει έναν φίλο μου που εγώ όσες φορές τον συναντώ, τον συναντώ για ιδέες του κοσμοπολιτισμού, αυτός αυτόν δηλώνει σαν σύμβουλο του πατριωτισμού, αλλά αυτές είναι οι λύσεις του », δήλωσε ο Μπερίσα αναφερόμενος στον Μπάτον Haxhiu.
Όσον αφορά τη συνάντηση που θα έχουν τα μικρά κόμματα για την εκλογική μεταρρύθμιση, ο Μπερίσα δήλωσε ότι λόγω ημερήσιας διάταξης δεν θα είναι παρών, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα συμμετέχαν εκπρόσωποι του ΔΚ.
neavi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου