Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Σταυροδρόμι γλωσσών & πολιτισμών: ελληνο-αλβανική επαφή

Κάλεσμα για συμμετοχή σε συνέδριο με θέμα: «Σταυροδρόμι γλωσσών & πολιτισμών: ελληνο-αλβανική επαφή»


Η Παιδαγωγική Σχολή (Π.Τ.Δ.Ε. & Τ.Ε.Π.Α.Ε.) του Α.Π.Θ. και η ομάδα «Πολύδρομο» σε συνεργασία με το Διδασκαλείο του ΤΕΠΑΕ και τον Σύλλογο Αλβανών Μεταναστών 'Μητέρα Τερέζα' διοργανώνουν το 2ο διεθνές συνέδριο «Σταυροδρόμι γλωσσών & πολιτισμών: Ελληνο-αλβανική επαφή» που διοργανώνουν στις 18-19 Μαΐου 2012 στον Πύργο της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Το συνέδριο απευθύνεται σε ερευνητές/τριες που ασχολούνται με την επαφή και τη διγλωσσία ανάμεσα στην ελληνική και την αλβανική γλώσσα και οργανώνεται σε δύο άξονες που θα αντιστοιχούν στις δύο μέρες του συνεδρίου:


Άξονας 1ης μέρας: Έρευνες στην Ελλάδα σχετικά με την επαφή τη ελληνικής και της αλβανικής γλώσσας
Άξονας 2ης μέρας: Εκπαιδευτικά και ερευνητικά ζητήματα από την Αλβανία.


Παρακαλούμε, εφόσον ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε κάποια ερευνητική σας εργασία να μας στείλετε τον τίτλο, την περίληψη της εισήγησης (όχι περισσότερες από 300 λέξεις) και την μέρα στην οποία εντάσσεται, σημειώνοντας πριν τον τίτλο το όνομα, την ιδιότητα, τον φορέα που εκπροσωπείτε και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) . Μπορείτε να στείλετε την περίληψή σας μέχρι τις 4 Μαΐου 2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση polydromo@polydromo.gr. Οι προτεινόμενες εργασίες θα τεθούν υπό κρίση και η λίστα των ανακοινώσεων θα οριστικοποιηθεί μέχρι τις 9 Μαΐου 2012.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου χωρίς δική σας εισήγηση, παρακαλούμε να μας στείλετε το όνομα και την ιδιότητά σας μέχρι τις 4 Μαΐου 2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@polydromo.gr.

Ευχαριστούμε,
Επιστημονική & Οργανωτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου