Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Χασίς εισαγωγής από την Αλβανία για... όλη την Ευρώπη
Πελάτες σε όλη την Ευρώπη είχε το κύκλωμα διακίνησης αλβανικού χασίς, το οποίο εντόπισαν και εξάρθρωσαν Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο D. E.A. Αθηνών, τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος. >>>Οι αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη είχαν την πληροφορία ότι το κύκλωμα έφερνε ναρκωτικά από την Αλβανία, τα περνούσε από την Αθήνα και τα έστελνε σε διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Έτσι, παρακολούθησαν τα μέλη του και, σε ειδική επιχείρηση, στον Ασπρόπυργο Αττικής, συνέλαβαν τρεις Έλληνες και μια Ελληνίδα, ηλικίας 41, 46, 31 και 51 ετών και έναν 44χρονο Αλβανό. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 41χρονου, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

50 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 53 κιλών και 733 γραμ.,
Ένα μικρόδεμα καπνού αναμειγμένου με κάνναβη βάρους 2,6 γραμ.,
Επτά κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους,
2.400 ευρώ, εισπράξεις από εμπορία ναρκωτικών ουσιών

Επιπλέον, σε Ι.Χ.Φορτηγό, επίσης 41χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικρόδεμα κάνναβης βάρους 0,6 γραμ.Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της 51χρονης, στον Ασπρόπυργο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

38 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 39 κιλών και 950 γραμ.,
Δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Kalashnikov, με δύο γεμιστήρες και 39 φυσίγγια και
600 ευρώ, για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, κατασχέθηκαν συνολικά τρία αυτοκίνητα, τα οποία οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη και μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
http://www.salonicanews.com/2012/05/blog-post_246.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου