Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Το "γλείψιμο"των Τουρκαλβανών στους Τούρκους πάει σύννεφο....


Θυμάστε στην ιστορία που διαβάζαμε για τους Τουρκαλβανούς;
Τους καλύτερους και φανατικότερους πολεμιστές των Τούρκων Πασάδων;
Τους χειρότερους και σκληρότερους εχθρούς των Ελλήνων αγωνιστών της Ελευθερίας;


Πριν από πολλά χρόνια ο μακαρίτης πρόεδρος της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ είχε επισκεφθεί την Αλβανία και μου έχει μείνει αξέχαστο το ότι στο αεροδρόμιο οι Αλβανοί αξιωματούχοι του φιλούσαν τα χέρια!!!!


Προχθές επίσημη τουρκική αντιπροσωπεία έφθασε στα Τίρανα και για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκαν οι ιστορικοί δεσμοί των, εκ Καυκάσου, προερχομένων Τουρκαλβανών με τους Οθωμανούς....
Διαβάστε την είδηση όπως την δημοσίευσε το DefenceNet:


Η πρόεδρος του Αλβανικού Κοινοβουλίου, Τζοζεφίνα Τοπάλι, δήλωσε σήμερα ότι ο τουρκικός λαός έχει πολύ αλβανικό αίμα.Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον Τούρκο ομόλογό της, Cemil Çiçek ο οποίος συνοδεύονταν από αντιπροσωπεία βουλευτών που ήρθαν επίσημη επίσκεψη στην Αλβανία.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω μια αντιπροσωπεία μελών της τουρκικής Συνέλευσης που είναι αλβανικής καταγωγής. Μου είπανε ότι στην αντιπροσωπεία αυτή του τουρκικού κοινοβουλίου οι μισοί έχουν αλβανικό αίμα».

«Ο κ. πρωθυπουργός είχε δίκιο όταν έλεγε ότι υπάρχουν πολλοί με Αλβανικό αίμα στον τουρκικό λαό», είπε η Τοπάλι προσθέτοντας ότι η Τουρκία είναι περισσότερο από στρατηγικός εταίρος είναι και ένας φίλος των Αλβανών.

Ο πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης αναφέρθηκε για τις σχέσεις των δύο χωρών.
"Η Τουρκία είναι πάντοτε σε συνεργασία και ενεργεί από κοινού με τους αδελφούς Αλβανούς σε πολλά θέματα, ξεκινώντας πρώτα από όλα από το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου. Φυσικά, μεταξύ των δύο χωρών μας έχουμε στενούς δεσμούς, φιλικούς και αδελφικούς ακόμη. Ένα θέλω να πω: Ζήτω η η φιλία και τουρκο-αλβανική αδελφοσύνη!", είπε ο Τσιτσέκ, ο οποίος στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.grhttp://koukfamily.blogspot.com/2012/05/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου