Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ράμα και Ντούλες σε διαβουλεύσεις για τον νέο πρόεδρο





Τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ κ. Β. Ντούλε συνάντησε σήμερα ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Ε.Ράμα. Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των συναντήσεων του Ράμα ενόψει της εκλογής του νέου προέδρου.

Η συνάντηση διήρκησε μια ώρα και εκτός του θέματος του προέδρου έγινε λόγος και για την ολοκλήρωση της εκλογικής μεταρρύθμισης. » Ο καιρός περνάει και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε λύση σε δυο σημαντικά θέματα, δήλωσε ο Ράμα. Πρέπει να συμφωνήσουμε στην εκλογική μεταρρύθμιση έως τις 24 Μαίου, όπως και για τον πρόεδρο που θα ενσαρκώνει την ενότητα…»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ μετά τη συνάντηση δήλωσε πως » Εμείς έχουμε εκφραστεί και συνεχίζουμε να θεωρούμε πως ο Νάνο είναι μια υποψηφιότητα που πληρεί τις προϋποθέσεις μιας συναινετικής διαδικασίας….Εμείς πιστεύουμε πως στο πνεύμα αυτό ο Νάνο θα ήταν η καλύτερη υποψηφιότητα»

Επίσης ο κ. Ντούλες ρωτήθηκε για την πρόταση του βουλευτή Ντριτάν Πρίφτι για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Σχετικά ο Ντούλες απάντησε πως «Αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο στις δημοκρατίες τις οποίες επιδιώκουμε να πάμε. Γιατί στη χώρα μας να μην γίνεται πρόταση μομφής;»

http://www.deropoli.com/?p=9498

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου