Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ο Ντούλες έξω από το συνασπισμό της Αντιπολίτευσης. Αιτία ο Μπολάνος

Ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης σφραγίστηκε χθες με την οονομασία εκλογική «Συμμαχία για το Μέλλον», με τη συμμετοχή 24 κομμάτων. Το κόμμα ΚΕΑΔ, του Βαγγέλη Ντούλε, παρέμεινε έξω από τον συνασπισμό, αν και στις προηγούμενες εκλογές ήταν μέρος της Αριστεράς. Αιτία αυτής της διαίρεσης του Ντούλε με το Ράμα για τις εκλογές της 8ης Μαίου είναι ο Δήμος Χιμάρας για τον οποίο ο Ντούλες προσπάθησε να πείσει  το Σοσιαλιτικό να τον αφήσει ελεύθερο και να υποστηρίζεται από το σύνολο του συνασπισμού. Αυτή η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε και στο τέλος, το ΚΕΑΔ κατεβαίνει μόνο
του σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.Επίσης, μαθαίνεται ότι οι σοσιαλιστές θα έχουν υποψήφιο δικό τους στο δήμο, η οποία είναι γνωστή ήδη, του Γιώργο Γκόρου.  Επίσης και το Δημοκρατικό θα κατεβάσει τον δικό του υποψήφιο . Ο Γκόρος, στις δύο προηγούμενες τοπικές εκλογές, αυτές του 2003 και το 2007, έχασε από το Βασίλη Μπολάνο.
http://sokakiarabh.blogspot.com/2011/03/blog-post_7830.html

3 σχόλια:

  1. Ο Μπολάνος με το ζόρι μιλάει Ελληνικά,γιατί δεν τα πηγαίνει καλά με τον Ράμα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι εντελώς άσχετος; Δηλαδή η γλώσσα είναι το μοναδικό στοιχείο που μαρτυρεί την εθνική καταγωγή κάποιου ατόμου.Δεν διαφωνώ ότι είναι κάτι που συντελεί σ'αυτό αλλά οι δυσχερείς συνθήκες που επικρατούν σε μιά συγκεκριμένοι περίοδο όπως εκείνη του κομμονισμού αναγκάζουν κάποιον να χρησιμοποιήσει διαφορετική γλώσσα απ'τη μητρική του και να αφομοιωθεί μόνο γλωσσικά. Ακόμη και ο στιχουργός του Ελληνικού Εθνικού μας Ύμνου μέχρι την ηλικία των 15 ετών, ζούσε στην Ιταλία και μίλαγε Ιταλικά. Να που όμως δόξασε την Πατρίδα μας αλλά και δοξάστηκε απ' αυτή. Άρα συμπεραίνουμε πως η εθνική καταγωγή κάποιου δεν εξαρτάται οπωσδήποτε απ'τη γλώσσα που χρησιμοποιεί για να επικοινωνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ixa akousi oti i ximariotes ixan aparnithi tin elliniki tus katagogi epi tourkokratias...

    ΑπάντησηΔιαγραφή