Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ράμα: Δεν έχουμε πρόβλημα με ΚΕΑΔ και Ντούλε, αλλά με τον Μπολάνο!
ΡΑΜΑ: Διαφωνούμε με τον Μπολάνο! 
Ο Ντούλες είναι φίλος! 
Το ΚΕΑΔ σημαντικός συνεργάτης, αλλά δεν ανήκει στο συνασπισμό μας!

Αρκετές ειδήσεις βγήκαν από τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του σοσιαλιστικού κόμματος Έντι Ράμα. Μάθαμε πως το ΚΕΑΔ δεν είναι μέρος του συνασπισμό που ηγείται ο Ράμα και το ΣΚ, αλλά υπάρχει μια "ειδική συνεργασία", η οποία όπως τόνισε ο Ράμα θα συνεχιστεί, ασχέτως αν θα υπάρξει συνεργασία στις εκλογές του Μαΐου. Με το ΚΕΑΔ, συμφωνούμε σε αρκετά αλλά όχι σε όλα,
ξεκαθάρισε ο Ράμα και συνέχισε χαρακτηρίζοντας τον Ντούλε όχι απλά συνεργάτη αλλά φίλο (καρντάσης! βλέπε χαρακτηρισμό Παπανδρέου για Ερντογκάν) Έχουμε μια πολύ καλή και σοβαρή συνεργασία, αλλά στη Χειμάρρα διαφωνούμε με την υποψηφιότητα του Μπολάνου, λόγω μιας σειράς από στάσεις που έχει κρατήσει ο δήμαρχος της Χειμάρρας.


Κανείς δεν περίμενε φυσικά πως τα Αλβανικά κόμματα θα άλλαζαν τη στάση τους για το φλέγον ζήτημα της Χειμάρρας το οποίο το έχουν αναγάγει σε εθνικό θέμα. Άλλωστε το παρελθόν έχει αποδείξει πως τα δυο μεγάλα Αλβανικά κόμματα ΣΚ και ΔΚ, που κατά τ' άλλα "σφάζονται", ενώνονται όσων αφορά τις εκλογές στη Χειμάρρα για να μην εκλεγεί Έλλην υποψήφιος και κατ'΄αυτό τον τρόπο να καταρριφθούν οι ισχυρισμοί μας για την Ελληνικότητα της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου