Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Το MEGA έκλεισε ένα χρόνο


Η παρουσία βουλευτή της ΝΔ, εκπροσώπου του Αντώνη Σαμαρά στα αξιοσημείωτα της 1ης επετείου
Ασφυκτικά γέμισε σήμερα η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Butrinti, στους Αγίους Σαράντα, για την πρώτη επέτειο της ίδρυσης του νέου ελληνικού κόμματος ΕΕΜΜ (MEGA). Μέλη του διοικητικού συμβουλίου, των συντονιστικών προεδρείων των επαρχιών από όλους τους νομούς της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και πολλά απλά μέλη, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο, άνοιξαν την αυλαία της 1ης επετείου του κόμματος.
Ο κ. Ζήσος Λούτσης, εκπρόσωπος Τύπου του MEGA ,  έδωσε το λόγο στον  Πρόεδρο  Χριστάκη Κίτσιο για να απευθύνει έναν χαιρετισμό στους καλεσμένους για την πρώτη επέτειο του κόμματος.
 «Από λίγους στην αρχή φτάσαμε να γεμίζουμε ασφυκτικά τις αίθουσες, άρχισε ο κ. Κίτσιος. Από την 22η Μαρτίου 2010, που ιδρύσαμε το κόμμα μας στη Φοινίκη και μέχρι σήμερα, πέρασε ένας χρόνος. Ένας χρόνος που το  MEGA στόχο του είχε και έχει την συσπείρωση του ελληνισμού, όλων των κατηγοριών και αγωνίζεται για την πρόοδο και ανάπτυξη της  εθνικής μας ταυτότητας. Είναι οι μάχες που έχει δώσει σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας που συσχετίζονται με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΕΜ, όπως το περιουσιακό, το εκπαιδευτικό η ασφάλεια και ότι έχει να κάνει με τα δικαιώματά μας, που είναι χαραγμένα σε Συμβάσεις και το Σύνταγμα της χώρας. Αυτή τη συσπείρωση  θα την δείξουμε με τις την ανάδειξη στις τοπικές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Μαΐου, ανθρώπους που να νοιάζονται πραγματικά για τούτο τον τόπο και να δώσουν τα πάντα για τα συμφέρονταν των Ελλήνων του χώρου μας…»
Ο βουλευτής της ΝΔ Πρεβέζης, Δημήτρης Τσουμάνης, τόνισε στο χαιρετιστήριο του, πως νιώθει πολύ συγκινημένος που ο πρόεδρος  της ΝΔΑντώνης Σαμαράς του ανέθεσε το καθήκον να εκπροσωπήσει τη ΝΔ και τον ίδιο τον Πρόεδρο στην επέτειο αυτή γιατί δεν είναι μόνον μια υπόσχεση αλλά είναι χρέος μας να είμαστε κοντά στις σκέψεις και τον αγώνα σας. Σκέψεις και  αγώνας, θυσίες και  παλμό,  που θα μεταφέρω στον  Πρόεδρο γιατί σήμερα, όντας ανάμεσά σας,  ένιωσα πιο πολύ έλληνας από Έλληνας. Συσπείρωση, ενότητα για την ενίσχυση του νέου κόμματος, αυτά πρέπει να σας χαρακτηρίσουν και θα έχετε την συμπαράστασή μας.
Χαιρέτησαν ο βουλευτής και Υπουργός Εργασίας Σπύρος Ξέρας και το ιδρυτικό μέλος της Ομόνοιας, που παρέδωσε τα έγγραφα της ίδρυσης της Ομόνοιας στον πρόεδρο Χρ. Κίτσιο,  Παναγιώτης Μπάρκας.
Ο Πρόεδρος Κίτσιος  διάβασε τους χαιρετισμούς του πρόεδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Γκουβέλη, του Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, του  Αντιπρόεδρου και γραμματέα της ΠΟΑΚΑ Αμερικής   Νίκου Γκατζογιάννη και Μενέλαου Τζέλιου, του Γιώργου Μυλωνά, του πρώην βουλευτή Κώστα Μακαριάδη και του πρώην Πρόεδρου της Ομόνοιας Γιώργου Λαμποβιτιάδη.
Μετά τη δεξίωση στο ξενοδοχείο “Butrinti” των Αγίων Σαράντα ακολούθησε γεύμα – γλέντι στο εξοχικό κέντρο  «Πλατάνια» του Καραχάτζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου