Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ποιος οργανώνει στις 5 Απριλίου «πανηγύρι» στα Γιάννενα; Ξανά στο προσκήνιο στήριξης των ανθρώπων του Μπερίσα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου;


Είδαμε στην ιστοσελίδα του Μπεζάνη (του Θόδωρα που ο Μπερίσα έριξε στα μπουντρούμια – θα μου πείτε τώρα για τους «άντρες» δεν εί ναι η φυλακή;) αφίσα πως στις 5 Απριλίου   οι Αδελφότητες Πωγωνίου και Άνω Δρόπολης διοργανώνουν βραδιά παράδοσης στα Γιάννενα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου. Περιφέρεια που  αυτή τη στιγμή  διοικεί ο Καχριμάνης που τυγχάνει και κουμπάρος του υπουργού του Σαλί Μπερίσα κ. Σπύρου Ξέρα.
Τώρα θα μου πείτε, και θα έχετε δίκιο,  τι σχέση έχει το ένα με το άλλο. Έτσι είναι. Διαβάζοντας όμως ένα σχόλιο στο μπεζανέικο σαϊτ πως  « Η Άδερφότητα Άνω Δρόπολης στα Ιωαννινα δεν στηρίζει την οργανωμένη από το ΜΕΓΚΑ και με πολιτικό σκοπό εκδήλωση με ανακοινωση στις εφημεριδες. Το ίδιο και οι άλλοι σύλλογοι στα Ιωάννινα.», αλλάζει το πράγμα.

Φαίνεται πως τα σαίνια του Καχριμάνη και του κουμπάρου του υπουργού που προετοίμασαν τη «βραδιά παράδοσης» δεν σχεδίασαν καλά το νταραβούρι. Δεν μπορούσε να λέγεται βραδιά παράδοσης μόνο με τη συμμετοχή  του χορευτικού Δερβιτσάνης που επιμελείται με κέφι και αγάπη η κυρία  υπουργού με τα τσιράκια της. Θέλανε να μπλέξουνε στη δική τους πολιτική εκδήλωση και τις αδελφότητες Πάνω Δρόπολης και Πωγωνιού, οι οποίες καθαρά και ξάστερα δηλώνουν πως δεν στηρίζουν πολιτικές εκδηλώσεις του νεο-μπερισικού κόμματος ΜΕΓΚΑ.
Τι θεωρεί άραγε ο  Ξέρας,  ο μπουλντοζέρης Μπαρούτας υποψήφιος έπαρχος του ΜΕΓΚΑ για την Κάτω Δρόπολη, ο πετράς από την Πισκοπή ή και ο Καχριμάνης, τόσο εύκολα θα ξεγελάσουν του Πανωδροπολίτες και τους Πωγωνίσιους.
Και το άλλο: τι δουλειά έχει ο Καχριμάνης και μπερδεύεται με τα ……..του νεο-μπερισικού κόμματος ΜΕΓΚΑ που στηρίζει η  «Συμμαχία για τον πολίτη» όπως αποκαλείται η συμμαχία που συμμετέχει και το κόμμα των τσάμηδων.
Τα ξέρουν αυτά οι Γιαννιώτες ψηφοφόροι που  έστειλαν τον Καχριμάνη να διοικεί την Περιφέρεια. Τα ξέρει αυτά  η Νέα  Δημοκρατία και ο Σαμαράς, πως ο εκλεκτός του ακολουθεί δική του εξωτερική πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου