Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ηλίας Καλυβιώτης, υποψήφιος έπαρχος Λιβαδειάς!

Ο Ηλίας Καλυβιώτης γεννήθηκε στη Λιβαδειά  των Αγ. Σαράντα το  έτος 1960,  είναι παντρεμένος και πατέρας δύο γιών. Απόφοιτος του Λυκείου Λιβαδειάς φοίτησε στα Τίρανα σε σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Μαγειρικής (1978-1982).
Απ το 1994 που επέστρεψε απ την Ελλάδα ζει και εργάζεται στη Λιβαδειά.
Σε συνεργασία με τα τρία του αδέρφια δημιούργησαν την οικοδομική εταιρία «Αφοί Καλυβιώτη», η οποία  προσφέρει εργασία σε 53 άτομα.
Ο Ηλίας Καλυβιώτης δεν εγκατέλειψε τον τόπο του ούτε στις δύσκολες συνθήκες που βίωσε η Ελληνική Μειονότητα στον πόλεμο του 1997, παρέμεινε στη Λιβαδειά με την οικογένειά του, δίνοντας πνοή στον τόπο μέσω της επιχείρησης του.


Σήμερα, ζώντας τα προβλήματα της επαρχίας Λιβαδειάς από πρώτο χέρι αποφάσισε να θέσει την υποψηφιότητα του στην κρίση του λαού για το αξίωμα του  επάρχου. Ο Ηλίας γνωρίζει καλύτερα απ’ τον κάθε έναν τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου, εφόσον καθημερινά επισκέπτεται σχεδόν όλα τα χωριά λόγω της εργασίας του. Στην προσπάθειά του αυτή  κατεβαίνει με το χρίσμα του νέου Ελληνικού Κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA και τη στήριξη πολλών συμπατριωτών.



http://fonivi.blogspot.com/2011/04/blog-post_1054.html]


ΣΧΟΛΙΟ ΝΕΟ: Dancing with the stars!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου