Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Στο Πωγώνι: Διαταγή-εκδίκηση Ξέρα να τραβήσουν από κεί το γκρεϊντερ που δώρισε ο Καχριμάνης


Κατά την παράδοση του γκρεϊντερ στην Κακαβιά
Σύμφωνα με mail  που μας έστειλε αναγνώστης μας που κατάγεται από το Πωγώνι, ο υπουργός  του Μπερίσα κ. Σπύρος Ξέρας διέταξε τα όργανά του, Τάκη Μεϊντή και κομπανία, που ακόμα έχουν στα χέρια τους την επαρχία Πωγωνιού, να πάρουν από κεί το περίφημο γκρέιντερ που είχε σταλεί εκεί να βοηθήσει στην κατασκευή του δρόμου Δρυμάδες -Σωπική.
Το γκρέιντερ αυτό το είχε παραχωρήσει λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές ο τότε νομάρχης Ιωαννίνων στον περιφερειάρχη Αργυροκάστρου Σπύρο Ξέρα με σκοπό αφενός να βοηθήσει στην κατασκευή  του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές και μαζί με αυτό να φέρει και κάποιες ψήφους στον υποψήφιο τότε βουλευτή του Σαλί Μπερίσα και κουμπαρο του Καχριμάνη Ξέρα.
Αυτή τη στιγμή, εξ αιτίας της ανευ προηγουμένου αποτυχίας  στο Πωγώνι, όπου ο εκλεκτός του Ξέρα , του Μπερίσα και του Καχριμάνη έχασε στις τοπικές εκλογές,  ο  νάνος-Μπερίσα θέλει να εκδικηθεί την ορεινή αυτή περιοχή.
Δεν ξέρουμε αν σ΄αυτήν την ιστορία είναι μπλεγμένος και ο περιφερειάρχης Ηπείρου. Αν όχι, οφείλει να βάλει στη θέση του οποιοδήποτε Ξέρα ή Μεϊντή. Το γκρέιντερ δεν είναι άλλωστε ούτε ιδιοκτησία του Καχριμάνη, ούτε του Ξέρα, ούτε και τη Μεϊντή.
Ωστόσο από την πλευρά μας κάνουμε  έκκληση σε όλους του φορείς, Πωγωνισίων και μη, να αντιδράσουν σε τέτοιου είδους πραχτικών εκδίκησης που θέλει να εφαρμόσει το καθεστώς Ξέρα-Μπερίσα.
http://pogonisios-pogonisios.blogspot.com/2011/05/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου