Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Φήμες για παραίτηση του προέδρου «Ομόνοιας» Αγίων Σαράντα

Άφαντος ο Παντέχης μετά τα γεγονότα τηςΑυλώνας!

Ο πρόεδρος του Παραρτήματος Ομόνοιας Αγίων Σαράντα Χαράλαμπος Παντέχης, δεν εμφανίστηκε στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο αλλα ούτε και στη γιορτή που οργάνωσε το «δικό του» παράρτημα. Φημολογείται πως ο κ. Παντέχης υπέβαλε είδη την παραίτηση του και γίνονται προσπάθειες να τον μεταπείσουν.
Οι απόψεις για το Λάμπη – όπως είναι γνωστός στην πιάτσα – διίστανται.
A) Ο Λάμπης θύμα
Υπάρχουν αυτοί που τον βλέπουν ως θύμα και μάλιστα για τρίτη φορά και συγκεκριμένα: 1) Το 2009, ως υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αυλώνας όπου ενώ εκείνος ανέλαβε το προεκλογικό βάρος, την έδρα την πείρε ο κ. Ντούλες.

2) Το 2010, ενώ το ΚΕΑΔ είχε χαλάσει τη συνεργασία με το ΔΚ για να συμμαχήσει με το ΣΚ, ο κ. Παντέκης συνέχισε για ένα χρόνο ακόμα να παραμένει αντιπρόεδρος και θα μπορούσε να συνεχίσει αν συνεργάζονταν με τους δεξιούς για την καθαίρεση του προέδρου. Τοτε .ομως προτίμησε να συνεργαστεί με τους σοσιαλιστές και τον κ. Shara με αποτέλεσμα να χάσει και την αντιπροεδρία. 3) Με την νέα ηγεσία του Περιφερειακού Συμβουλίου, το ΚΕΑΔ δεν προσδοκούσε την αποκατάσταση μόνο του Λάμπη αλλα και κάποιων άλλων «στελεχών» που δεν μπορούν και πολύ χωρίς διεύθυνση αλλα κάποιοι τους το στέρησαν.
B) Ο Λάμπης θύτης
Υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει ότι υπεύθυνος και για τις δύο αποτυχίες της Αυλώνας ήταν ο κ. Παντέχης καθώς ήταν αυτός που επέμενε για συμφωνία με το Σοσιαλιστικό κάνοντας ουσιαστικά τον «καμικάζι» τους, αφού η περίπτωση νίκης ήταν μηδαμινή. Άλλωστε δεν είναι υπόθεση της «Ομόνοιας» για να επιλέξει τον αλβανό που ηγείται της περιφέρειας αλλά να διαπραγματευτεί συμφωνίες υπέρ του κόμματος και της κοινότητας που εκπροσωπεί. Πηγές από ΣΚ μάλιστα αναφέρουν πως ο κ. Παντέκης τους διαβεβαίωνε ότι τους δέκα συμβούλους το ΚΕΑΔ, τους έχει στη «γραμμή». Δεν μπορεί επίσης να έχει παράπονο αυτή τη φορά αφού κάποιοι σύμβουλοι του ΚΕΑΔ, δεν δέχτηκαν να ψηφίσουν την προτεινόμενη από το σοσιαλιστικό για πρόεδρο ενώ στην ψηφοφορία του αντιπροέδρου απ’ ότι φάνηκε από το αποτέλεσμα, όλοι ψήφισαν τον κ. Παντέχη.


Σε περίπτωση που ο Παντέχης δεν αναθεωρήσει την απόφαση του, τότε για την αντικατάσταση θα πρέπει να συνέλθει η Συνδιάσκεψη Παραρτήματος. Με τις παρούσες συνθήκες, κανένας δε θέλει να σκέπτεται κάτι τέτοιο, γι’ αυτό μάλλον θα περιμένουν την «μετάνοια» του που άλλοι θα την ερμηνεύσουν ως στάση ευθύνης και άλλοι ως αποδοχή του λάθους του...
http://borioipirotis.blogspot.com/2011/10/blog-post_6680.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου